Adreana Malmqvist: Jeg finder på ting at lave herhjemme

Jeg hedder Adreana, og jeg er oprindeligt fra Filippinerne.

Her under corona-perioden har jeg været meget hjemme, og jeg har haft min datter og hendes kæreste boende herhjemme. Delvis er det også på grund af, at jeg har sukkersyge, så min datter hjælper med indkøb.

Min datter er også hjemsendt fra sit arbejde, så hun har indrettet mit kontor som sit arbejdskontor og brugt sin computer til at passe sit arbejde. Min datter har også været til eksamen og fået 10. Mor her er stolt.
Jeg har ikke brugt min kontaktperson Irina i denne periode for at undgå smittefaren.

Her under corona-perioden, hvor vi er blevet opfordret til at opholde os hjemme i stedet for udenfor, har jeg heldigvis haft mange ting at lave, fordi jeg har mange ideer til, hvad man kan lave. Jeg har blandt andet lavet dans og gymnastik i stuen og lavet mad i køkkenet, og noget af det har jeg vist online live på Facebook, så alle andre kan følge med i, hvad jeg laver. Desuden har jeg lavet videoer og tekster med forskellige sange fra Bibelen og delt det på Facebook. Jeg har også gjort rent i min lejlighed og sorteret i mine ting, som jeg ikke længere bruger.

Engang imellem går jeg også ture udenfor sammen med min datter for at få lidt luft. Engang tog min datter og jeg til Hedeland, hvor der er en stor naturpark. Der var ikke mange mennesker, og vi havde god afstand til hinanden. Vi gik en time til en bestemt bakketop, hvor vi kunne se naturparken. Det var dejligt. Jeg handler også stort ind, så der er mad nok i køleskabet og fryseren, til at jeg kan lave mad. Der er heldigvis også mange gode film på Netflix, så jeg har også set mange gode film. Jeg har også fulgt med i nyhederne omkring Corona ved at bruge døvetolk. Det har jeg haft mulighed for at gøre mandag til fredag.

Hver tirsdag har jeg haft videochat med min pædagogiske kontaktperson, hvor vi gennemgår mine breve samt hvad der sker i FDDB. Jeg har også haft kontakt til en veninde over IMO, hvor hun viser mig, hvordan man laver mad, blandt andet oksesteg i ovnen, så jeg kan afprøve det selv.

Jeg har én gang været ude med bus nummer 115 mod Hedehusene, hvor det kun var mig og buschaufføren, der var i bussen. Det var en mærkelig oplevelse, men det er jo sådan det er her under corona-perioden.
Herhjemme er der også tid til at hygge sammen med min datter. Vi har bagt boller sammen. Jeg plejer ikke at bage boller, så min datter har vist mig, hvordan man gør det. Vi har også haft vores egen lille påskehygge. Personligt har jeg oplevet aflysninger fra Kennedy Centret og fra min læge vedr. sukkersyge pga. corona, men jeg har fået nye tider.

I den seneste tid har vi alle oplevet mange aflysninger i FDDB fx gåture, udflugt med Midt Imellem 2. maj, Klub Øst 18. marts og madlavnings- og sundhedskursus samt 30+ kursus. Vi er alle sammen naturligvis skuffede og kede af det, men vi er nødt til at gøre det for at undgå smittefaren. Jeg glæder mig til at se jer alle sammen igen snart til andre arrangementer.

Forsinket glædelig påske til jer alle sammen!

Pas godt på jer selv!

Læs flere blog-indlæg her
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK