Birthe Flinker Nielsen


Jeg klarer mig selv og gjorde det også før krisen. Jeg er socialt blind og har høreapparater. Jeg mangler dog at have mulighed for at komme i motionscentret. Selvom jeg ingen gæster har, så har jeg pyntet til påske, som jeg altid har gjort. Det er også længe siden, at papæggene blev fyldt med påske-slik til min søn og barnebarn, men vi ses ikke for tiden. Vi skal jo holde afstand.
Jeg har passet min lille have og nyder at kunne sidde derude og mærke solens stråler. Jeg kan høre, at det rumsterer i mine ophængte fuglekasser.

Jeg har den glæde at gå en lang tur med en nabo hver anden dag. Hun hører rigtig dårligt, men kan se. Sammen får vi talt og erindret meget om vores fælles by. Vi er afsted 4 - 5 timer og går ca. 10 km. Køber lidt til at nyde undervejs. Vores næste tur går til skoven. Forhåbentlig finder vi et sted, hvor vi på afstand kan reflektere sammen om livet. Vi er begge alene og hjælper herved hinanden med at udholde tiden. Er dog afklaret med, at vi nok alle får denne nye sygdom at mærke enten selv på egen krop eller andre i ens familie.

Læs flere blog-indlæg her

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK