Jackie Lehmann Hansen: Jeg har i mellemtiden haft mulighed for at strukturere min hverdag på ny

Hej

Jeg hedder Jackie, er 31 år og bor i Nykøbing Falster med min kæreste.
Normalt er jeg en ung gut med gang i. Normalt kalder jeg Fuglsangcentret i Fredericia for mit andet hjem.

Jeg savner Fuglsangcentret, jeg savner mine medlemmer i Dansk Blindesamfund, som er dem jeg er konsulent for, jeg savner mine kollegaer og ikke mindst savner jeg min gang i FDDB.
Jeg vil i dette indlæg prøve at fortælle, hvordan jeg har forsøgt at få hverdagen til at gå trods COVID19.

De første 21 dage i april udfordrede jeg mig selv ved at gå 'live' på facebook med morgengymnastik for de der havde lyst. Spændende, udfordrende og en ting jeg er glad for, jeg gjorde, så jeg kunne passe på vægten.
Den 22. april skulle min kæreste og jeg på en længeventet rejse til Rom. En tur vi havde bestilt for at komme lidt væk fra hverdagen, fordi tingene gik lidt stærkt. Rejsen blev jo pga. COVID19 aflyst - hvad gør vi ved det?
Jo - vi får da renoveret hele vores have. Allerede i starten af april var vi klar over, at vores rejse til Rom ville blive aflyst, så vi var ude at bestille 100 kvadratmeter nye fliser, bestille ny hæk og få aftaler i stand med hjælpende hænder. Så vores uge, som skulle have været i Rom, blev næsten til en ny have. Udover 100 kvadratmeter fliser, der skulle lægges, fik vi gravet haven op sammen med 15 meter hæk, som blev erstattet af 15 meter ny hæk.

På trods af at jeg savner dagligdagen, at jeg savner rammerne, snakkene og grinene med alle mine medmennesker, priser jeg mig lykkelig over, at jeg har en masse tid med mit livs kærlighed, min familie og gode venner (selvfølgelig på afstand).
Forretningsudvalgsmøderne i FDDB har vi gennemført online, og det har fungeret godt - men jeg glæder mig, til jeg kan sidde fysisk sammen med de andre igen.

Siden statsministeren lukkede Danmark ned, har vejret jo i den grad været med os danskere. Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet.
Når hverdagen kommer tilbage, og når jeg igen kan være sammen med de mennesker jeg savner, bliver det på en ny måde. Jeg har i mellemtiden haft mulighed for at strukturere min hverdag på ny.
Disse COVID19 tider har gjort mig en smule klogere på mig selv.

Pas på dig og dine - og nyd det fantastiske og solrige vejr

Læs flere blog-indlæg her
Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK