Susanne Brøsted: Sådan reagerede jeg, da der udbrød coronavirus / COVID-19

Min mand Flemming startede med at fortælle mig lidt om corona-virussen, for lige da det udbrød, havde jeg ikke fulgt så meget med. En døv tegnsprogstolk fortalte mig også om det. Jeg kom til at tænke en del over det med smitten, for jeg havde også set lidt om det på Facebook.

Jeg undrede mig over det, for omkring 24. februar havde jeg selv hostet med slim og været lidt forkølet. Da der den 27. februar så udbrød Corona-virus/COVID-19 i Danmark, forstod jeg pludselig bedre, hvad det drejede sig om.

Ca. to uger efter var det overstået med min hoste og min forkølelse. Så havde jeg det fint igen. Det undrede mig, at næsten alt lukkede ned i omgivelserne. Det gjorde mig bange, og det føltes på mig, som om det næsten var 3. Verdenskrig, der var brudt ud, men det var det heldigvis ikke. 

For tiden må jeg gøre meget rent herhjemme fx på reolen. Jeg har pudset mange messingfigurer, nogle af kobber og også et par sølvfigurer. Og så har jeg pudset vinduerne udvendigt og indvendige. Tænk, hvis der er bakterier eller virus, der sætter sig fast, og man kan risikere at blive smittet. Vi prøver på at sørge for at undgå at blive smittet.

For tiden er vi mest herhjemme. Jeg har bagt meget franskbrød og rugbrød, da der var udsolgt hos bagerne og i supermarkedet. Det har også været rigtig svært at skaffe håndsprit, men vi har heldigvis stadig lidt herhjemme. Til sidst fandt vi en håndsprit hos supermarkedet Meny på tilbud, men man kunne kun købe én pr. kunde. Vi har også købte nogle pakker med renseservietter hos Aldi, som man kan bruge  til håndrens.

I starten var jeg  bange for at gå ud og købe ind. Derfor bad jeg min mand Flemming om at købe ind. Efterhånden er jeg begyndt at gå med ud og købe ind sammen med Flemming. Nu er jeg næsten ikke mere bange, men man må stadig passe godt på hinanden.

Læs flere blog-indlæg her

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK