En dag i naturen på Musholm - for alle

Musholm Konferencecenter, Korsør

Tilmelding til En dag i naturen på Musholm - klik her
Vi gentager succesen fra sidste gang, og laver endnu et arrangement på Musholm i Korsør.

Vi skal blandt andet ud i naturen, og være aktive. Vi skal nemlig bruge naturen og finde urter til vores madlavning over bål. Musholms skønne omgivelser giver os de helt rigtige betingelser for en god dag med en masse lærdom.

Vi starter med frokost og undervisning i haptiske signaler og synsbeskrivelse. Derefter skal vi op i svævebanen, hvis der er mulighed for det, inden vi skal en tur ud i skoven og lære om naturens spisekammer.
Vi skal lave mad over bål. Både pandekager til eftermiddagskaffen og en lækker gryderet til aftensmad. Omkring kl. 19.30 slutter vi af og går sammen tilbage til Korsør station.

Pris pr. deltager: 300 kr. Beløbet dækker forplejning hele dagen samt aktiviteterne på Musholm. Ledsageren dækkes af FDDB. Transport efter billigste befordring dækkes af FDDB.

Arrangementet er for både tegnsprogs- og talebrugere. Vi anbefaler, at du har en kontaktperson eller ledsager med til synsbeskrivelse. Det må gerne være en ægtefælle eller en anden, du kender godt. Der er mulighed for tolkning under arrangementet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til:
Ida@fddb.dk
tlf. 61 76 68 79

 

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK