Ferietur til Harzen

Harzen, Tyskland

Jeg vil gerne i samarbejde med Egeskov Rejser tilbyde en ferietur til Harzen mandag 27. – fredag 31. august. Rejsen er ikke arrangeret af FDDB, men arrangeres helt privat.

Vi starter fra Fuglsangcentret kl. 10 og forventer at være hjemme fredag omkring kl. 19 - 19.30.

Turen koster 3.900 kr. inklusiv al forplejning fra vi tager hjemmefra med en genstand til alle måltiderne, vin, vand eller øl.
Til frokost på hjemturen kan købes pølser med brød for 10 kr. pr. stk. Her betales også drikkevarer, som kan købes i bussen for 10 kr. eller Irish Coffee for 20 kr.  

Vi skal have tre dage med masser af oplevelser i et adstadigt tempo, så alle kan følge med.

Program

1. udflugtsdag
Turen går til Brocken med smalsporet jernbane op og ned. Frokosten indtager vi oppe på Brocken. Der er fri adgang til udsigtstårnet.
Efter frokosten og togturen ned tager vi på besøg hos Schierker Feuerstein med smagsprøve og gave. Schierker Feuerstein er et meget interessant destilleri, hvor man fremstiller en virkelig Harzen specialitet. Man kan købe mange spændende ting der.
Kl. ca. 15.45 er der eftermiddagskaffe på hotellet
Aftenen er fri til at gå en hyggelig tur i den gamle by Braunlage, hvor vi skal bo på hotel Zur Erholung.

2. udflugtsdag til Golsar, Harzens hovedstad
Her skal vi først bese ’Kaiserhus’, et gammelt kejserslot med en spændende historie. Her er dansktalende guide. Efterfølgende går vi på torvet kl. 12 og ser det berømte ur med sine smukke melodier og figurer. Vi spiser frokost på Restaurant Butterhanne, hvor der serveres pølsebord og en genstand. Der kan købes flere. Efter frokosten får I et par timer til at handle i Goslar, og så går turen til eftermiddagskaffe på Restaurant Windbeutelkönig, hvor vi drikker eftermiddagskaffe med lidt godt til kaffen.
Kl. ca. 17.15 er vi tilbage på hotellet igen.
Fri om aftenen.

3. udflugtsdag
Formiddag fri til kl. ca. 11.
Vi skal en tur på Wurmberg og spise frokost. Turen op og ned foregår med Wurmberg svævebane.
Efter frokost skal vi en tur til Amerika og opleve de gamle indianeres historie i Pullman City, en western-by, hvor vi får et forrygende show efter eftermiddagskaffen med spændende kager.
Kl. ca. 16.50 er vi tilbage på hotellet igen

Første dag er der aftensmad, når vi ankommer. De øvrige dage er der 3-retters aftensmad i restauranten kl. 18.
Vi kører hjemad igen fredag morgen kl. 9.

Hele denne herlighed koster 3900 kr. pr. person og 400 kr. for enkeltværelses-tillæg.

 

Tilmelding

Tilmelding senest 15. februar skal ske til Gert Schou Weingardt på:
Tlf. 53 81 66 16 eller 53 14 66 16 eller
gertschou@weingardt.dk
 
Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr. pr. person. Restbeløbet betales senest 15. juni. Husk selv at bestille rejseforsikring og ef-bestillingsforsikring, såfremt du ønsker det.
Rejseleder er Kate Jensen, som mange af os kender fra Egeskov Turistfart.

Kate og jeg glæder os til at se jer på rejsen. Vi kan love, den ikke bliver kedelig. Der er dansktalende guide med på hele turen.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau