Juletur med Klub Øst

Foran Københavns Rådhus

Tilmelding til juletur KLUB ØST

I år går juleturen til København. Vi mødes kl. 14.30 ved Dragespringvandet foran Københavns Rådhus. Herfra går vi ad det juleudsmykkede Strøget med alle gran-guirlanderne, lysende hjerter og stjerner, indtil vi kommer til Nytorv foran Domhuset, hvor der er juleudstilling med forskellige boder og udsmykninger.
I år skulle Juleudstillingen være præget af julen på H.C. Andersens tid. Klub Øst giver et glas gløgg eller andet efter ønske, så vi kan holde varmen.
Derefter går vi rundt på egen hånd, indtil vi skal spise kl. 17.30 på Restaurant Flammen, Nyropsgade 2, København.
Når I tilmelder jer, vil sekretariatet sende et Krak vejkort, der gør det nemt at vælge imellem forskellige ruter til restauranten. Evt. kan man tage noget af ruten i bus.

Vi skal have en stor og lækker buffet med noget for enhver smag – både for kødspisere og vegetarer. Der er tre forskellige forretter. Der serveres 15 slags kød ved grillen. Kokkene skærer kødet ud efter individuelle ønsker, og så er der en stor salatbar med op til 50 varianter. Til sidst skal vi nyde en dejlig dessert i dessertbaren med kaffe eller te.

Tilmelding senest 3. december. Oplys venligst om evt. diabetes, allergier (særligt brød kan bestilles til gluten-allergikere) eller andet.
Det gælder også for ledsagere og tolke.
FDDB dækker for kun én ledsager.
Drikkevarer er for egen regning. Der vil være centraltolke.
Klub Øst ser gerne, du har en ledsager med.
I restauranten vil der blive delt mobilteleslynger ud til talebrugere. Der vil være en lille juleoverraskelse til desserten.
Pris: 230 kr.
Der er ingen deltagerbegrænsning.
Tilmelding via www.fddb.dk eller til Trine på:
trine@fddb.dk
Tlf. 36 38 85 92 / 36 75 20 96
Kom og vær med til en festlig juledag!

Om Klub Øst

Klub Øst er for både tale- og tegnsprogsbrugere og dækker Sjælland, Lolland, Falster og Bornholm øst for Storebælt. Både nye og gamle medlemmer er velkomne. Medlemmer vest for Storebælt er også velkomne, men FDDB dækker ikke for ledsagere.

På gensyn!

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK