Klub Øst sommertur til Helsingør

Helsingør

Tilmelding til Klub Øst udflugt - klik her

Kom og hør om rejsekongen Simon Spies og hans farvestrålende liv på Helsingør Bymuseums særudstilling om Simon Spies. Hans daværende enke Janni Spies har været så venlig at udlåne hans personlige ejendele, film o.a. til Bymuseet.

Hvem kan ikke huske hans leopardtøfler, den store vamsede pels, hans berømte stok, ophold på ’Villa Fjolle’ i Sverige vist på dansk TV, de berømte grisefester på Mallorca m.m.
Simon Spies var pressens yndling, og han skulle nok sørge for at få omtale, selvom hans udtalelser og happenings ind imellem vakte forargelse.

Efter Spies-udstillingen skal vi ud at sejle med færgen ’Aurora’, der sejler i fast rutefart mellem Helsingør og Helsingborg. Vi bliver ombord i tre timer, hvor vi skal have en dejlig buffet med kaffe / te og kage samt en overraskelse.

Når vi går fra borde giver Klub Øst en ’Brostræde-is’ - en hjemmelavet isvaffel eller andet. Vi nyder den i ro og mag med udsigt til Øresund og Kronborg. Derefter skal vi besøge domkirken Sct. Olai Kirken opkaldt efter den norske Kong Olav den Hellige. Den blev bygget i en gotisk stil og indviet i 1559. Tidligere havde den et meget spidst spir, men det blev erstattet senere af arkitekt H.B. Storck. I 1200-tallet var den blot en lille landsbykirke. Bussen holder i nærheden inden hjemturen til Valby Station.

PROGRAM

Kl. 8.10 afgang fra Lyshøjgårdsvej ved Valby Station. Bussen holder på den anden side til venstre for stationen.
Kl. 9.30 rundvisning med en guide på Spies-Udstillingen. Bagefter går vi rundt på egen hånd.
Kl. 11.40 mødes vi uden for Helsingør Bymuseum og går ned til bussen i nærheden og kører ned til færgen.
Kl. 12.43 spiser vi ombord ’Aurora’. Der vil være en overraskelse ombord. Når vi går fra borde får vi en isvaffel og ser på domkirken.
Kl. 17.00 afgang mod Valby Station.
Kl. ca. 18.00 ankommer vi ved stationen.

Pris for hele arrangementet er 300 kr., som FDDB dækker for en kontaktperson / ledsager. Drikkevarer er for egen regning. Der vil være tolke med på hele turen. Både tale - og tegnsprogsbrugere er velkomne. Max. 30 personer.

Sidste frist for bindende tilmelding er tirsdag 24. juli til FDDBs sekretariat online eller på:
Tlf. 36 75 20 96
fddb@fddb.dk

Kom og vær med til en spændende og underholdende dag.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Mange sommerhilsner
Klubledelsen Ella Schäffer og
Ole Braband


Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK