Klub Øst vinterfest

Glyptoteket og Chun Bo Restaurant, København

Tilmelding til Klub Øst vinterfest med rundvisning - klik her

Kom med til Klub Østs vinterfest med guidet rundvisning på Glyptoteket.
Der vil først være rundvisning med tolk under temaet ’Rør ved skulpturen. Vi får udleveret hvide handsker, så vi kan mærke formen på udvalgte skulpturer. Derefter er der buffet på en restaurant.

Glyptotekets stifter var brygger Carl Jacobsen (1842 - 1914). Han var en passioneret kunstsamler og samlede på kunst lige fra antikken og opefter. Det første Glyptotek blev åbnet for det danske folk 1882. Det senere Ny Carlsberg Glyptotek blev indviet 1897 og udvidet i 1906, 1996 og sidst i 2006. Arkitekterne var Vilhelm Dahlerup og Hack Kampmann. Glyptoteket rummer adskillige kunstsamlinger fra flere kulturer.
Adressen er Dantes Plads tæt ved Rådhuspladsen og Tivoli.

Program

Kl. 14.15: Vi mødes inden for indgangsdøren på Glyptoteket
Kl. 14.45: Omvisningen med tolk ’Rør ved skulpturen’ begynder. Mødested på Carls Bar til venstre for nedgangen til Vinterhaven. Rundvisningen tager max. en time
Kl. 17.00 Lækker luksusbuffet på Chun Bo Restaurant. Adresse: Åboulevarden 27

Pris for hele arrangementet 250 kr., som FDDB betaler for en kontaktperson / ledsager. Drikkevarer er for egen regning. Både tale – og tegnsprogsbrugere er velkomne. Max. 30 personer.
Sidste frist for tilmelding er 20. februar via online-tilmeldingen her eller til FDDBs sekretariat:
Tlf. 36 75 20 96
fddb@fddb.dk

Da der er trapper på Ny Carlsberg Glyptotek er det vigtigt at meddele ved tilmelding, om du er gangbesværet eller kørestolsbruger.
Kom og vær med til en spændende og festlig dag!
Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau