Kom til Moesgaard med netværket Midt imellem

Moesgaard Museum, Aarhus

Tilmelding til Midt imellem på Moesgaard - klik her

Netværket ’Midt imellem’ tager 2. november en tur til Århus. Her skal vi besøge Moesgaard Museum, som ligger i en imponerende ny bygning i Højbjerg, syd for Århus.

Vi mødes kl. 12 på Århus Banegård, og herfra tager vi sammen en bus mod Moesgaard Museum.

Ved ankomsten til museet starter vi med at få lidt frokost. Vi får en guidet rundvisning i udstillingen kaldet ’De første indvandrere - Stenalderen’, hvor vi bl.a. kommer til at bruge vores følesans, når vi får lov til at røre ved nogle af museumsgenstandene. Der vil også være god tid til, at vi kan udforske museet på egen hånd og fx hilse på Grauballemanden eller se en udstilling om, hvilke forestillinger forskellige kulturer har om livet efter døden.  

Når vi er færdige på museet, kører vi tilbage til Århus. Her skal vi spise aftensmad på Creperiet, en restaurant, der har specialiseret sig i at lave lækre pandekager med alt tænkeligt fyld. Kl. ca. 19.30 slutter vi af. Vi tager sammen bussen tilbage til Århus Banegård.

’Midt imellem’ er for de af FDDBs medlemmer, der er mellem 30 og 50 år. Der kan deltage op til 10 personer + ledsagere.
Pris pr. deltager: 250 kr. Beløbet dækker frokost, museumsbesøg og aftensmad inden hjemturen. Ledsageren dækkes af FDDB.
Transport efter billigste befordring dækkes af FDDB.

Arrangementet er for både tegnsprogs- og talebrugere. Vi anbefaler, at du har en kontaktperson eller ledsager med til synsbeskrivelse. Det må gerne være en ægtefælle eller en anden, du kender godt. Der er også mulighed for tolkning under arrangementet.  

Tilmelding senest 15. september

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK