Kom tilbage til vikingetiden med netværket ’Midt imellem’

Vikingeskibsmuseet, Roskilde

Tilmelding til Midt imellem - Kom tilbage til vikingetiden

Netværket ’Midt imellem’ for 30 - 50 årige inviterer en tur til Roskilde. Her skal vi besøge Vikingeskibsmuseet, som ligger lige ud til Roskilde fjord.

Vi mødes kl. 12 på Roskilde station. Herfra går vi sammen mod Vikingeskibsmuseet. Vi tager på en tidsrejse tilbage til vikingetiden, hvor vi skal ud og ro i ægte vikingeskibe, som er kopier af de originale skibe, der blev brugt dengang.

Vi starter med frokost. Derefter er der undervisning i haptiske signaler og synsbeskrivelse. Bagefter tager vi ud og ror i vikingeskibe. Der skal bruges kræfter, når vi sejler, og du skal huske varmt tøj.

Tilbage på land får vi kaffe og kage. Her vil der være mulighed for at opleve Vikingeskibsmuseet på egen hånd. Når vi er færdige på museet, går turen tilbage til vores eget århundrede. Vi skal spise aftensmad på spillestedet Gimle, som ligger i gåafstand fra museet. Gimle er en café, der drives på frivillig basis med mange koncerter årligt. Fra den nordiske mytologi er Gimle den smukkeste sal i Asgård og den eneste sal, der vil stå tilbage efter ragnarok.

Praktisk info

Omkring kl. 19.30 slutter vi af. Vi går sammen tilbage til Roskilde station. Der kan deltage op til 10 personer + ledsagere.
Pris pr. deltager: 300 kr.
Beløbet dækker frokost, museumsbesøg og sejlads samt aftensmad inden hjemturen.
Ledsageren dækkes af FDDB. Man betaler selv for drikkevarer ud over postevand.
Transport efter billigste befordring dækkes af FDDB.

Arrangementet er for både tegnsprogs- og talebrugere. Vi anbefaler, at du har en kontaktperson eller ledsager med til synsbeskrivelse. Det må gerne være en ægtefælle eller en anden, du kender godt. Der er mulighed for tolkning under arrangementet.
Tilmelding senest 15. august!

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK