Midt imellem på bridgewalking

Middelfart Station

Tilmelding til bridgewalking med Midt imellem - klik her

Få et sug i maven på Lillebæltsbroen med netværket ’Midt imellem’!

Netværket ’Midt imellem’ tager 11. september på det, der kaldes Bridgewalking på Lillebæltsbroen. Vi skal op og gå i højderne med en guide – selvfølgelig er sikkerheden i top. Herfra kan vi mærke vinden i ansigtet og skue ud i horisonten.
Vi mødes på Middelfart Station kl. 12 og følges ad derfra. Vi starter med frokost, inden vi bliver guidet i, hvordan man går oppe over biler og tog på Lillebæltsbroen. Der skal bruges kræfter, og du skal huske varmt tøj.

Tilbage på jorden får vi kaffe og kage. Vi vil gå en tur sammen langs vandet, eller hvad vi ellers finder på. Vi spiser aftensmad, inden vi tager hjem igen fra Middelfart Station. Vi slutter omkring kl. 19.30.

Der kan deltage op til 10 personer + ledsagere.
’Midt imellem’ er for de af FDDBs medlemmer, der er ca. mellem 30 og 50 år.
Pris pr. deltager: 300 kr. Beløbet dækker frokost, bridgewalking samt aftensmad. Ledsageren dækkes af FDDB. Man betaler selv for sin drikkelse udover postevand.
Transport efter billigste befordring dækkes af FDDB.
Arrangementet er for både tegnsprogs- og talebrugere. Vi anbefaler, at du har en kontaktperson eller ledsager med til synsbeskrivelse. Det må gerne være en ægtefælle eller en anden, du kender godt.
Der er mulighed for tolkning under arrangementet.

Tilmelding senest 1. august! 

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK