Mini-kursus

Fuglsangcentret, Fredericia

Der åbnes for tilmelding, når kurset har været annonceret i Medlemsnyt 1

Minikurset er målrettet alle FDDBs medlemmer. Traditionen tro skal vi på årets Minikursus bo på Fuglsangcentret i Fredericia.
For at kunne deltage skal man selv kunne gå op i bussen. Der er hjælpere til at give en hånd, men vi kan ikke klare løfteopgaver.

Mandag er der mulighed for en gåtur i omegnen.
Tirsdag skal vi en tur til Den gamle By i Århus. Vi skal udfordre vores sanser i forskellige miljøer og besøge specielle områder tilrettelagt for døvblinde, og der bliver også tid til at gå rundt på egen hånd. Vi spiser vores medbragte madpakker i Den gamle By. Besøget sluttes af med medbragt kaffe og kage.

Onsdag går turen til Randers Regnskov, hvor der er mulighed for at udforske på egen hånd. Vi spiser vores medbragte madpakker i Regnskoven. Førerhunde må ikke komme med ind, men der er mulighed for, at de kommer i Hundeparkering. Vi slutter af med kaffe og kage i Danmarksparken, som ligger i forbindelse med Regnskoven.

Den sidste udflugt torsdag bliver til Give-Egnens Museum. Vi skal besøge udstillingen Nutidigt håndarbejde og andet nørkleri med inspiration fra gamle håndarbejds-traditioner. Vi spiser vores medbragte madpakker på museet. Vi kører tilbage til Fuglsangcentret og drikker eftermiddagskaffe, så der er god tid til afslapning inden festaftenen.

Der er quiz og anden underholdning hver aften.

Efter tilskud fra FDDB er fratrukket, koster ophold inkl. udflugter og festmiddag 2.000 kr.

FDDB arrangerer fællestransport fra banegården 12. august kl. 11.50 og fra Fuglsangcentret 16. august kl. 09.45. Rejseudgifter efter billigste offentlige transportmiddel refunderes efter indsendelse af bilag. Husk ledsagerkort.    

Tilmeldingsskema findes på FDDBs hjemmeside og fås også ved henvendelse til FDDB. Udfyldt skema skal være hos FDDB senest fredag 24. maj, og vi sender umiddelbart herefter svar til dig, om du er optaget. Program og deltagerliste udsendes samtidigt med svar på optagelse på kurset.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Birgit Larsen på:

birgit@bljl.dk

eller mobil 21 46 31 18 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK