Minikursus

Fuglsangcentret, Fredericia

Online-tilmelding til Minikursus

Årets minikursus finder sted mandag - fredag 13. - 17. august. Traditionen tro skal vi bo på Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150 i Fredericia.

Mandag er der mulighed for en gå-tur i omegnen.
Tirsdag skal vi en tur til Årø, hvor vi skal rundt på øen. Frokosten, som er inspireret af planter, som vokser langs stranden, spises på Brummers Gaard.  
Onsdag går turen til Grønhøj Kro, hvor vi først besøger to museer. Det ene er Kartoffeltyskermuseet, som fortæller historien om kartoffeltyskernes opdyrkning af Alheden. Det andet er Morten Korch Museet, hvor man bl.a. kan se gamle effekter fra film, som er skrevet over bøgerne. Vi spiser frokost på kroen, hvor ejeren Gregers fortæller om slægtens historie. Om eftermiddagen besøger vi Kongenshus Mindepark, hvor vi drikker eftermiddagskaffe. Der er en plancheudstilling, og man kan gå tur på heden. Her har man også mulighed for at komme op i udsigtstårnet.
Kursets sidste udflugt bliver om torsdagen til Gram Slot, hvor vi skal se slottet og høre spøgelseshistorier. Vi spiser frokost af økologiske produkter.

Der er quiz og anden underholdning hver aften, og vi slutter af med en festaften med tre retters menu med vin torsdag aften.

Efter tilskud fra FDDB er fratrukket, koster ophold inkl. udflugter og festmiddag 2.000 kr. Rejseudgifter efter billigste offentlige transportmiddel kan blive refunderet efter indsendelse af bilag.
FDDB arrangerer fællestransport fra banegården 13. august kl. 11.50  og fra Fuglsangcentret 17. august kl. 09.45.

For at kunne deltage skal man selv kunne gå op i bussen. Der er hjælpere til at give en hånd, men vi kan ikke klare løfteopgaver.
Husk dit ledsagerkort, så FDDB ikke skal betale entré for ledsagerne.

Der er bindende tilmelding. Tilmeldingsskema findes på FDDBs hjemmeside eller fås ved henvendelse til FDDB. Skemaet skal være hos FDDB senest 1. juni. Vi sender umiddelbart herefter svar til dig, om du er optaget samt udsender program og deltagerliste.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Birgit på birgit@bljl.dk eller mobil 21 46 31 18.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK