NYHED: Online Matador-quiz for alle medlemmer

Online via Zoom

Onsdag 10. marts inviteres alle FDDB-medlemmer ind i Korsbæks univers, hvor skuespiller og sanger Nicolaj Cornelius træder i en af Matador-seriens genkendelige karakterer og lover fuld scenografi til en underholdende online-quiz. Her vil både være en let og en nørdet version.

Har du ikke selv internet, kan din kontaktperson måske hjælpe med sin telefon eller iPad hos dig.
Hvis du er tolkebruger, kan en tolk bestilles til at komme hjem til dig. Alt du skal gøre, er at have kuglepen, kaffe og god kage klar hjemme hos dig selv!
Nicolaj Cornelius træder frem i kulissen kl. 13.
Sarah Juul Buckspan og Gitte Callø sidder klar allerede fra kl. 12.15 og kan guide dig ind på den online mødeplatform, Zoom.
Arrangementet slutter kl. ca. 14.15.

Sarah fra FDDBs sekretariat er klar til at hjælpe dig med det tekniske. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, selvom du ikke har prøvet at deltage i et online-møde før. Vi sender dig afkrydsningsskema til quiz på forhånd.

Sådan får du tolk: Da møderne er handicappolitiske møder, er det muligt at bestille tolk til at tolke hjemme hos dig, hvis du har tolkebevilling. Det aftales med Sarah på: sarah@fddb.dk

Tilmelding senest 8. marts ved henvendelse til Gitte Callø eller Sarah Buckspan, hvis du vil være med på denne begivenhed.
Vi glæder os og håber at se rigtig mange af jer!

Sarah
Tlf. 36 38 85 93
sarah@fddb.dk
Gitte
Tlf. 25 12 63 77
gittepug@stofanet.dk

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK