OBS - NY DATO! Safaritur i Givskud Zoo for unge

Givskud Zoo, Give. Mødested: Vejle station

Datoen er ændret pga høje smittetal i det sogn, hvor Givskud Zoo ligger, men turen bliver den samme og helt sikker lige så hyggelig!

Bemærk at du skal tilmelde dig på ny

 Tilmelding til ny dato til Givskud Zoo - KLIK HER

Turen er for alle unge mellem 15 - 35 år og går til Givskud Zoo, hvor vi skal opleve nogle af verdens vilde skabninger på nært hold - i hvert fald så nær som man kan komme!

"Zoo, safari- og dinosaurpark i én billet…"
Sådan indleder den zoologiske have deres tilbud, og som ordene antyder, skal vi i løbet af dette 1-dagsarrangement besøge parkens mange anlæg både på guidet tur i safaribussen og på gåben gennem de mange parker med gorillaer, elefanter og andre dyr, som ikke just hører til i vores danske natur.
Hvis du interesserer dig for dyr, holder af naturen og gerne vil vide mere om vores medskabninger, så vil dette arrangement være noget for dig!
Vi skal på guidet rundvisning gennem Nord- og Sydamerikas landskaber, køre gennem dinosaurparken, hvor disse prægtige fortidsskabninger er gengivet i naturlig størrelse og på oplevelse på Afrikas savanne, hvor løverne holder til.

Vi mødes lørdag 3. juli på Vejle Station mellem kl. 09 - 09.15, hvor vi i samlet flok vil stige på den forudbestilte fællesbus, som transportere os til den zoologiske have knapt 20 kilometer fra stationen. Bussen ankommer kl. 09.30. Det er vigtigt, at alle står klar ved 7/Eleven-kiosken senest et kvarter inden.

Når vi ankommer til én af Danmarks største zoologiske haver, skal vi på rundtur i en guidet safaribus, hvor vi undervejs vil få en masse information, spændende historier og sjove fortællinger om de mange dyr, som holder til frit på de store naturområder, som er detaljerede gengivelser af deres oprindelige levesteder.
Der vil også være mulighed for at opleve de store parker og anlæg på gåture gennem Givskud, hvor vi i små grupper kan bevæge os rundt for at opleve de dyr, vi finder mest spændende og interessante - men husk det er dyrenes hjem, så vi skal være beærede, hvis de vil hilse.

Midt på dagen samles vi ved ét af de mange spisesteder i Givskud for at indtage en god frokost i hinandens selskab, hvorefter vi igen kan snuse rundt på de store arealer og møde dyrene i deres næsten naturlige omgivelser.

Kl. 17.15 vil vi blive hentet af fællesbussen, som vil transportere os til en restaurant eller lignende, hvor vi slutter af med et tiltrængt aftensmåltid.
Herefter går turen tilbage til Vejle Station, hvor vi tager hver til sit efter en god dag i selskab med dyrene og hinanden.

Det er GRATIS at deltage. Tilmeldingsfristen er 25. juni.
Program, praktiske informationer og deltagerliste sendes ud cirka 14 dage inden arrangementet.
Vi glæder os til at se så mange som muligt til en hel dag i Givskud Zoo.

Hilsner Ungdomsudvalget
Cathrine, Mehtap, Niklas og Nicoline

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK