På hesteryg med netværket Midt imellem (30 - 50 årige)

Børkop, Fredericia

Tilmelding til Midt imellem - klik her

Netværket ’Midt imellem’ tager lørdag 4. maj en tur til Børkop for at ride i naturskønne omgivelser på Snur-om-gaard Ridecenter.
Ridning er med god grund en populær aktivitet, fordi man som rytter har en enestående kontakt med hesten, samtidig med at det er god træning for kroppen. Når du sidder på en hest og skal følge dens bevægelser, træner du både balance, motorik og koordinationsevne. Derudover kan hestenes rolige væsen bidrage til, at man selv kommer helt ned i gear og er til stede i nuet.   
På dagen for arrangementet mødes vi kl. 12 på Fredericia Banegård. Derfra er der fællestransport med bus til Snur-om-gaard Ridecenter.
Her starter vi med at få lidt frokost, hvorefter vi begiver os op på hesteryg. Hestene på Snur-om-gaard er rolige og vant til ryttere med særlige hensyn, så alle kan være med, uanset om du tidligere har siddet på en hest, eller om du er nybegynder. Hvis du ikke er så meget til heste, er der også en fin sansehave på Snur-om-gaard, som du kan gå en tur i.
Når vi er færdige med at ride, kører vi mod Fuglsangcentret, hvor vi skal hygge os med lækker bålmad, og hvad vejret ellers tillader. Hvis det regner, har vi et lokale indenfor, hvor vi kan spise.
Kl. 20 slutter vi af med fællestransport tilbage til Fredericia banegård.

Der kan deltage op til 10 personer + ledsagere. ’Midt imellem’ er for medlemmer, der er ca. 30 - 50 år.

Pris pr. deltager: 250 kr. Beløbet dækker frokost, ridning og aftensmad inden hjemturen. Ledsageren dækkes af FDDB.
Transport efter billigste befordring dækkes af FDDB.
Arrangementet er for både tegnsprogs- og talebrugere. Vi anbefaler, at du har en kon¬taktperson eller ledsager med til syns¬beskrivelse. Det må gerne være en ægtefælle eller en anden, du kender godt. Der er også mulighed for tolkning under arrangementet.  

Tilmelding senest 4. marts til FDDBs sekretariat på:
fddb@fddb.dk
tlf. 36 38 85 92  

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK