Skal du med ud og flyve med ’Midt imellem’?

Fuldt booket!

Ønsker du at blive skrevet på venteliste, så kontakt Dorte Skipper på dorte@fddb.dk

Er du mellem 30 - 50 år, så har du nu chancen for at lette fra jorden med FDDB. Vi mødes i H-huset søndag 19. november kl. 12, hvor vi starter med en frokost og en vand eller øl. Vi får undervisning i haptiske signaler og synsbeskrivelse, inden vi bliver hentet i bus kl. 14.30 og kører til Air Experience i Taastrup og prøver Body flight. Det er en vertikal vindtunnel i et 13 meter højt tårn. Fem store propeller blæser en kraftig luftstrøm op gennem tårnet med op til 220 km i timen. Luftstrømmen bærer dig frit svævende i luften og giver dig følelsen af vægtløshed og frihed. Vi får en grundig instruktion af veluddannede instruktører. Der er afsat ekstra tid til os, så alle kan føle sig helt sikre, inden man skal flyve.

Efter flyveturen, kører bussen til Sallie's Diner, hvor der er ægte amerikansk stemning med burger og milkshake. Vi er tilbage i H-huset kl. ca. 19.45, hvorfra I kan tage hjem med enten bil eller tog.

Der kan deltage op til 10 personer + ledsagere. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Vælg mellem fire forskellige tilbud som koster fra kr. 445,- til 1095,- alt efter hvor mange flyvninger, man ønsker. 

2 korte flyvninger (2 x 1 min.) = kr. 445,-
2 flyvninger, (2 x 2 min.) = kr. 695,-
3 flyvninger, (3 x 2 min.) = kr. 895,-

Læs mere på hjemmesiden www.airexperience.dk

Man betaler selv for sin flyvetur. FDDB dækker frokost, kaffe med kage, bus og aftensmad for både deltager og ledsager.
Transport efter billigste befordring dækkes også af FDDB.
Arrangementet er for både tegnsprogs- og talebrugere. Vi anbefaler, at du har kontaktperson eller ledsager med til synsbeskrivelse. Det må gerne være en ægtefælle eller en anden, du kender godt. Der er også mulighed for tolkning.  
Tilmelding senest 29. september

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau