Ungdomsweekend med brandslukning - nyt program!

Fuglsangcentret, Fredericia

Tilmelding til Ungdomsweekend
Obs! Ny invitation til efterårets ungdomsweekend 22. - 24. oktober!

Kære alle unge mellem 15 og 35 år.

Som vi skrev i sidste invitation kunne der komme mulige ændringer for programmet. Det viser sig desværre, at vi ikke kommer til at køre bil i denne omgang.
Køreteknisk Anlæg i Fredericia har måttet aflyse vores besøg. Grundet den nu forgangne Corona-situation forsøger de at komme igennem en stor pukkel af aftaler og arrangementer, hvorfor vi må vente til en anden god gang.

Heldigvis har vi stadig en aftale med folkene på brandstationen i Fredericia, og de glæder sig til at modtage os lørdag 23. oktober kl. 10-14!

Har du et ønske om at tilegne dig viden om, hvordan man slukker en brand – og har du lyst til en weekend med samvær, lækker middag og Fuglsangcenterets herlige faciliteter, så vil denne kommende weekend være af interesse for dig. Denne gang skal vi tilbringe en hel weekend sammen på det velkendte Hotel Fuglsangcenteret, hvor vi som sædvanligt har mulighed for at nyde svømmehallen, saunaen og den gode mad.

Fredag 22. oktober

Vi mødes fredag 22. oktober ved 7/Eleven-kiosken på Fredericia Banegård senest kl. 17.15. Herfra kører vi i samlet flok med fællesbus til Fuglsangcenteret, hvor tiden inden aftensmåltidet vil benyttes til udlevering af nøgler og indtjekning på egne værelser.

Efter middagen i restauranten samles vi i et lokale, hvor der vil være præsentation af program for weekenden. Der er fri leg resten af aftenen.
OBS: Fuglsangcenteret har ophævet alle Corona-restriktioner. Det er således ikke længere nødvendigt med ansigtsmasker på fællesarealerne eller forudbestilling af svømmehall og sauna.

Lørdag 23. oktober

Efter morgenmaden bliver vi afhentet af fællesbussen og kører til brandstationen i Fredericia.
Her vil vi få en introduktion til, hvordan man effektivt kan få en brand under kontrol inden den udvikler sig til en større katastrofe. Vi skal høre lidt om, hvordan ild opfører sig, samt at brande kan udvikle sig vidt forskelligt alt efter materiale. Det er vigtigt at kunne reagere hurtigt og vide, hvad man skal gøre, før det går helt galt. Og naturligvis er det også godt at være klar over, hvornår man ikke kan gøre mere og må komme væk i en fart.

Kl. 14 vil der være fælles afgang til Fuglsangcenteret, hvor vi kan se frem til en god middag. Også denne aften er afsat til fri leg og hyggeligt samvær.

Søndag 24. oktober

Eftersom det aftalte besøg hos Køreteknisk Anlæg er aflyst, står formiddagens program på forskellige aktiviteter på Fuglsangcenteret og nærområdet omkring hotellet.
Man kan vælge at trave en god tur i skoven tæt på centeret, eller det er muligt at tilbringe formiddagen med kortspil. Der medbringes taktile kortspil i form af Sorte-Per, Uno og et sæt kort med Spar, Konge etc.

Efter ønske fra flere af medlemmerne i ungdomsforeningen, vil der være frokost på FSC, hvorefter vi runder af med en evaluering af weekenden inden afhentning af fællesbussen mod Fredericia Banegård for at tage hver til sit.

OBS: Tilmeldingsfristen er rykket for at tage højde for det sent udsendte program.
Der er tilmeldingsfrist fredag 15. oktober via hjemmesiden som sædvanligt.
Arrangementet koster 250 kr.
Betalingsoplysningerne er som følger:
MobilePay: 46 90 30. Husk at skrive: ’ungdomsweekend + dit navn’

Ved bankoverførsel: Reg. nr: 2191 Kontonr: 0377 643 402 Husk at skrive: ’ungdomsweekend + dit navn’

Vi glæder os til at se så mange som muligt til en hel weekend, hvor brandslukning og hyggeligt samvær er i centrum.

Med venlig hilsen

FDDBU Ungdomsudvalg
Cathrine Jensen
Mehtap Demirkaya
Nicklas Eriksen
Nicoline Hastings

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK