Vandrekursus i Stenderup skovene

Fuglsangcentret, Fredericia

Tilmelding til Vandrekursus - klik her

FDDB indbyder til spændende vandring i Stenderup skovene øst for Kolding. Det er vigtigt, at du og din ledsager kan gå 8 km begge dage.

Vi mødes fredag til frokost på Fuglsangcentret og slutter mandag efter morgenmad.
Lørdag 10. september og søndag 11. september udforsker vi Stenderup skovene, der ligger ca. 10 km øst for Kolding ud mod Lillebælt. Stenderup skovene dækker omkring 8,5 kvadratkilometer, så der er meget at undersøge.
Begge dage går vi sammen med naturvejleder Jesper Vagn Christensen omkring 4 km på udturen. Så finder vi et sted, hvor vi må tænde bål og holde en god lang frokostpause. Her supplerer vi madpakken med en ristet pølse og får lidt fortællinger om skoven. Derefter går vi ca. 4 km tilbage igen.

På turene skal vi tale om skovens historie i Danmark, om spor fra oldtiden, om gamle egetræer, om pest og nødbegravelser, om borge, om Lillebælt, om marsvin og los samt en hel masse om de ting vi kommer forbi i skoven.

På turene anbefales robust lukket fodtøj, rygsæk til skiftetøj, regntøj, madpakke, vand, termoflaske og noget at sidde på. Det kan også være nyttigt med myggebalsam. Frokosten indtages ved bålstedet. Skovvejene i Stenderup skovene er som regel nemme at færdes på. Der er ikke toiletter i området. Man må træde af bag buske og træer.

Praktiske oplysninger
Deltagerpris: 1.800 kr.
Rejseudgifter refunderes til billigste offentlige transport.
Tilmelding via kalenderen på www.fddb.dk eller ved henvendelse til FDDB.
Tlf. 36 38 85 92
fddb@fddb.dk

Frist for tilmelding: 14. juni
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Britta Vestergaard på:
brittaves@gmail.com eller
Gerd Nielsen på:
tlf. 24 65 65 69

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK