Er du eller din virksomhed blevet ringet op vedrørende støtte?

Vi prøver noget nyt for at indsamle midler, så vi kan gøre endnu mere for vores medlemmer

Foreningen Danske DøvBlinde ringer for tiden rundt til vores eksisterende bidragsydere og støttemedlemmer for at spørge, om de har lyst til at støtte vores arbejde via betalingsservice – eller om de har lyst til at forhøje en allerede eksisterende aftale.

Vi samarbejder med den socialøkonomiske virksomhed All Ears Telemarketing, som beskæftiger mennesker som er blinde eller har nedsat syn.

Nummeret der ringes fra er: 32 22 45 75

Med din støtte...

...kan vi danne netværk og tilpasse aktiviteter til døvblinde. I vores fællesskaber får vores døvblinde medlemmer, unge som ældre, inspiration til at være rollemodeller for hinanden og overskud til at følge deres drømme. Din støtte betyder også, at vores mange døvblinde medlemmer igennem FDDB får den rådgivning og hjælp de skal have, når syn og hørelse forsvinder, og at de kan kommunikere på lige fod med andre. Det er nemmere at håndtere syns- og høretabet, når man ved, at man i FDDB altid har nogen at vende tankerne med, at der er mennesker omkring én, der lytter og forstår de udfordringer, der opstår igennem livet med døvblindhed.

Vi håber, du vil tage godt imod opkaldet, hvis du bliver ringet op.

Al din støtte går ubeskåret til aktiviteter og hjælp til vores medlemmer.

 

Kan dine oplysninger misbruges?

Bankoplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Dit pengeinstitut er garant for, at det kun er dig som kontoindehaver, der kan hæve penge. FDDB bruger oplysningerne til at tilmelde dig til Betalingsservice – herefter slettes oplysningerne automatisk. Du får besked fra Betalingsservice inden beløbet hæves. Du kan afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i din netbank eller ved at ringe til din bank.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fundraising-ansvarlig Bettina Poulsgærd på tlf. 36 38 85 91 eller bettina@fddb.dk

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK