Erfagrupper gik online med quiz, hjemme-kaffe og matadorkostumer på skærmen

Erfagrupper gik online med quiz, hjemme-kaffe og matadorkostumer på skærmen

Foto af computerskærm, hvor erfaleder Gitte Callø og hendes kontaktperson Yvonne, der stod bag mødet, er iført flotte hatte med pynt og fjer

Foto af computerskærm, hvor erfaleder Gitte Callø og hendes kontaktperson Yvonne, der stod bag mødet, er iført flotte hatte med pynt og fjer

Medlemmer fra FDDBs erfagrupper på Fyn og i Trekantområdet mødtes i går online til en helt speciel quiz om matador.
Det er bestemt ikke en møde-form, medlemmerne var bekendte med i forvejen, men med stor hjælp fra kontaktpersoner og andre lykkedes det for rigtig mange at være med.

Der var som altid udfordringer med knasende lyd, for mange tændte mikrofoner og usikkerhed i starten.
Om man kunne høre noget, om alle var med… og der måtte løses problemer hos flere af medlemmerne via telefon.
Men da først det hele kørte, blev quizzen som et festfyrværkeri af hygge godt styret af erfaleder Gitte Callø og hendes kontaktperson – begge iført de flotteste hatte med pynt.

Nikolaj Cornelius er teater-manden, der tilbyder matador-quiz online. Han rejser normalt rundt i landet med en Matador-teater-fortælling, men har tilpasset sig til online-events med en fantastisk kulisse, der tog os direkte med ind i Damernes Magasin. Her tog han i skikkelse af Hr. Schwann imod medlemmerne omgivet af rosa, røde og lilla kjoler, hatte og frakke samt stofruller, der så ud til at komme direkte ud af Korsbæks gemmer.
Nikolaj førte medlemmerne gennem to quizzer: En familieversion og én for de mest nørdede, og selvom spørgsmålene var ganske spidsfindige, var der mange, der ramte plet med deres svar.

Mødet foregik på online-programmet Zoom, og selvom den slags altid giver lidt bøvl med lyd og ventetid, så var det en pragtfuld oplevelse for de fleste. Et medlem skrev bagefter til erfaleder Gitte: ”Det føltes som om, I alle sammen pludselig sad hjemme i min stue og hyggede sammen med mig”.

Stor tak til erfaleder Gitte Callø og hendes kontaktperson Yvonne, der sammen med Sarah fra FDDB fik FDDBs første erfa-online-arrangement til at lykkes! 
Også tak til jer medlemmer, der kastede jer ud i det, samt til jeres kontaktpersoner, der hjalp med at få kontakt via ipads, mobiltelefoner og computere. Hvis du også elsker Matador, så sæt et stort kryds i kalenderen 10. marts, hvor FDDB holder online-quiz for ALLE FDDBs medlemmer!

Læs mere om den kommende online-quiz her
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK