FDDBs første online-paneldebat med tolkning

FDDBs første online-paneldebat med tolkning

Paneldebatten - KLIK HER 

Paneldebatten med tegnsprogstolkning - KLIK HER 

Paneldebatten med syns- og taletolkning - KLIK HER 

Varighed: 1:39 timer

 

I forbindelse med International DøvBlindeDag og FDDBs fødselsdag 27. juni gennemførte FDDB sin første online-paneldebat nogensinde under titlen: FREMTIDENS FDDB. Det var samtidig en opvarmning til  landsmødet i september, hvor der skal vælges bestyrelsesmedlemmer og træffes valg bl.a. om hvorvidt foreningen skal ændre sit navn.

Det blev en rigtig god debat, hvor medlemmerne stillede spørgsmål via en livechat. Det var OVERVÆLDENDE hvor mange gode spørgsmål og relevante kommentarer, der kom ind undervejs fra jer medlemmer, der fulgte debatten hjemmefra. Tak for det!

Især bestyrelsens forslag om at skifte navn til ’Døvblinde – Danmark’ (med en rød prik i midten) gav mange indspark, og bestyrelsens kandidater gav en grundig indføring i tankerne bag navneskiftet. Et navneskifte er nemlig ikke noget, man bare lige gør. Det er en del af en forenings identitet. Bestyrelsen fortalte, at de mener, tiden er moden, da FDDB har vokset sig stor, har fået mere politisk slagkraft og vil arbejde for mere synlighed i fremtiden. Med navnet DøvBlinde – Danmark vil man signalere, at man er en viljestærk og moderne organisation og ved at nævne ordet DøvBlinde først, gøre det tydeligere for alle, hvem vi er.

De mange spørgsmål som ikke nåede at blive besvaret i gårsdagens live-debat vil blive besvaret i Medlemsnyt 8, som udkommer til august. Tak til hovedbestyrelsens kandidater for at stille op til debat, til We Are Wonder som stod for den tekniske produktion, til vores ordstyrer Ole Mortensen fra CFD, der holdt overblikket og styrede os sikkert igennem debatten, og ikke mindst til hele tolke-teamet, der gjorde det muligt at sende live debatten med både tegnsprogstolkning og taletolkning med synsbeskrivelse.

Se flere nyheder...

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK