FDDBs formand på international handicapdag: "Selvfølgelig skal unge handicappede have en uddannelse"

FDDBs formand på international handicapdag: Selvfølgelig skal unge handicappede have en uddannelse

INTERNATIONAL HANDICAPDAGkronprinsesse mary med formand anders fransson lige bagved

FDDBs formand, næstformand og organisationschef er i dag hoppet i det pæne tøj og er klar til sammen med statsministeren og kronprinsesse Mary at sætte fokus på handicappede unges nedgang i kompetencegivende uddannelser. UNGE KAN OG VIL BIDRAGE – det er budskabet, når paraplyorganisationen DH er vært ved dagens store arrangement i H-huset.

”Selvfølgelig skal unge med handicap have en uddannelse”, siger FDDBs formand Anders Frannsson, som selv er 35 år og blandt andet har en bachelorgrad i webudvikling. ”Det var da hårdt at studere og krævede en ekstra indsats, også af underviserne, men det har givet mig mulighed for at være en del af samfundet og del af en arbejdsplads, som jeg ikke ville have været foruden. Det er også en personlig sejr at have gennemført en uddannelse. Selvfølgelig kan og skal handicappede bidrage til samfundet”   

Den internationale handicapdag fejres i dag 3. december verden over for at skubbe på udviklingen af handicappedes muligheder. DHs formand Thorkild Olesen holder tale, det gør også statsminister Lars Løkke Rasmussen samt en ung mand, der trods sin autisme er i gang med en uddannelse. FDDBs næstformand og formand sad på anden række, lige bagved Kronprinsessen og statsministeren. Det kan man kalde kompetent og fint selskab til at fejre en vigtig sag.

Statsminister Lars Løkke Rasmusen i H-huset

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK