Flere penge til pensionisterne på den nye finanslov

Flere penge til pensionisterne på den nye finanslov

Foreningens ældre medlemmer har fået noget at glæde sig over, da regeringen med et flertal i finansloven har vedtaget at øge pensionisters rådighedsbeløb, ligesom pensionisters økonomiske tilskyndelse til at arbejde i seniorlivet bliver forbedret.

Fremover skal pensionister heller ikke betale til satspuljen, da satspuljen, som vi kender den i dag, bliver afskaffet som en del af finanslovsaftalen. Det betyder mere i førtids- og folkepension til landets pensionister, og det er helt i tråd med FDDBs politik. Ældres indkomst har i alt for mange år slet ikke fulgt med lønudviklingen.

Selvom satspuljen nedlægges, kan vi forvente, at FDDBs to projekter, DøvBlinde-Teamet og Telekommunikation, som i mange år har modtaget penge, får lov at fortsætte. De sidste par år har de to vigtige projekter nemlig været finansieret på finansloven, og det ser der ikke ud til at blive pillet ved. Men vi følger udviklingen nøje. Ifølge de foreløbige udmeldinger fra politikerne vil permanente projekter fortsætte som hidtil, mens der skal oprettes nye puljer til sociale formål i stedet for satspuljen.


Læs flere nyheder...
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK