Formanden har fået sin egen facebook-side

Jackie smilende - står på den hvide trappe i Handicaporganisationernes Hus

Jackie smilende - står på den hvide trappe i Handicaporganisationernes Hus

FDDB skal være mere synlig for omverdenen! Det blev tydeliggjort på Landsmødet i forbindelse med vedtagelsen af den nye politiske handlingsplan. I den forbindelse har FDDBs formand - Jackie Lehmann Hansen - valgt at oprette en Facebook-side, hvor han personligt vil skrive om det at være formand i FDDB samt lægge opslag om de hverdags-udfordringer, han møder på sin vej som formand. Det kan både være forbipasserende tanker, det kan være om faglige eller politiske møder, han deltager i, eller det kan være refleksioner over døvblindes historier og oplevelser i hverdagen.

Fra det nye år vil Jackie løbende i Medlemsnyt opsummere, hvad der har været skrevet i den foregående måned på hans facebookside, så alle medlemmer er orienteret. På den måde har alle mulighed for at følge hans arbejde som formand i FDDB og høre lidt om, hvordan hverdagen ser ud.

Alle der har mulighed for det er meget velkomne til at følge siden, som hedder:
'Jackie Lehmann Hansen – Formand i FDDB'.

Hop direkte til Jackies side - KLIK HER

 

Hvis du har spørgsmål til Jackie eller til nogle af de opslag, han laver på Facebook, er du altid velkommen til at kontakte ham med en kommentar eller en mail på: jackie@fddb.dk 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK