Formandens vinkel - januar 2023

Velkommen til Formandens Vinkel 

 

TEKSTVERSION

Af Jackie Lehmann Hansen, formand for FDDB

Så er vi kommet godt i gang med år 2023!
2022 blev året, hvor vi for alvor fik taget hul på vores nye politiske ambitioner. Vi er allerede nået rigtig langt og har efterhånden fundet vores vej i det politiske landskab.

2023 bliver året, hvor vi fortsat skal arbejde intenst med den politiske handlingsplan. Vi skal have talt med endnu flere politikere om vores ønske om et centralt døvblindetilbud, vi skal fortsat finde mulighederne for at sikre §98 – kontaktpersonordningen – og vi skal sikre, at vi bliver mere inddraget i den digitale udvikling, som er i fuld gang i Danmark.

I 2023 skal vi igen til valg i FDDB. Denne gang forventer vi at kunne holde vores vanlige sommer- og landsmøde i de rammer, som vi kender. Det foregår på hotel OPUS i Horsens 26.-29. juni.
Landsmødet er på FDDBs fødselsdag 27. juni. Det bliver godt igen at holde hele sommermødet, efter vi i 2021 måtte indskrænke, så det kun blev til et 1-dags landsmøde i Middelfart. Jeg glæder mig til at se så mange af jer som muligt, både nye og erfarne medlemmer. Det har indtil videre været en rigtig spændende periode, og hele hovedbestyrelsen genopstiller. Samtidig har valgkomitéen modtaget nye opstillinger, så vi ved allerede nu, at der vil blive kampvalg til hovedbestyrelsen.

Derudover skal vi stemme om en navneændring i foreningen. I hovedbestyrelsen har vi valgt at genfremsætte forslaget fra 2021 om navneændringen. Denne gang med små modifikationer, hvor vi har taget højde for de bekymringer, der blev luftet på landsmødet i 2021. Hovedbestyrelsen anbefaler, at vi fra 2024 hedder ’DøvBlinde - Danmark’. Hertil kommer et slogan: ’Foreningen for dig der har både nedsat syn og hørelse’, som vil være synligt på fx brevpapir og hjemmeside. Jeg håber, mange af jer vil komme og bakke op om dette slagkraftige navn, som samtidig vil gøre os mere synlige som en moderne forening.

Siden sidst har jeg på formandssiden på facebook ’Jackie Lehmann Hansen – formand i FDDB’ skrevet følgende opslag:

• Castbergprisen 2022
• Min mors og min fødselsdag
• Besøg i erfagruppen Østsjælland
• Deling fra DR Sporten med en brasiliansk døvblind mand der får taktiltolket VM-kampene i fodbold
• Oplæg hos SOSU Nykøbing Falster
• Deltagelse i konferencen ’Social eksklusion’
• FNs internationale handicapdag
• Handicappolitisk Råd og Handicaporganisationernes Hus 10 års fødselsdag
• Formanden går på juleferie

Husk at du altid kan kontakte mig på:
Jackie@fddb.dk
eller på tlf. eller sms: 20 27 70 11

Jeg ønsker alle et godt og lykkebringende nytår!

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK