FORMANDENS VINKEL januar

Videoens varighed: 1:47 minutter

TEKSTVERSION 

Af Jackie Lehmann Hansen, formand for FDDB

Velkommen til 2024 – året, hvor vi fortsætter udviklingen af ’verdens bedste forening’.

2024 kommer til at stå i forhandlingernes tegn, når der i starten af året indkaldes til politiske forhandlinger på Christiansborg vedr. specialplanlægningen af det specialiserede socialområde. Her har vi sidste år gjort en kæmpe indsats for at fortælle om vigtigheden af at få bevaret og ikke mindst styrket den ekspertise, der findes på døvblindeområdet. Det er afgørende, at vi som forening fortæller, hvor vigtigt det er, at vores område sikres høj specialisering, og at viden prioriteres. Kun på den måde kan vi sikre, at døvblinde kan være en aktiv del af det danske samfund, og at alle får mulighed at leve præcis det liv, man gerne vil, på trods af døvblindhed.

Den 15. maj træder vores nye navn, DøvBlinde Danmark i kraft. Personligt glæder jeg mig meget. Navneændringen vidner om en stærk forening hvor sammenholdet, det varme fællesskab og styrken er i top. En forening som vil være med i samfundet og i samfundsdebatten!

2024 bliver endnu et travlt år for mig som formand – og jeg glæder mig. Når jeg ser tilbage, bliver jeg altid imponeret over, hvad vi som forening formår at gøre og udvikle på trods af vores lille størrelse.

Velkommen til året 2024. Rigtig godt nytår!

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK