Formandens vinkel - marts 2023

Tekstversion 

af Jackie Lehmann Hansen, formand 

Jeg kom desværre til skade i starten af januar, da jeg brækkede min højre ringfinger og har haft gips på i tre uger. Jeg har derfor været nødsaget til at flytte møder og overlade Formandens Vinkel til vores næstformand, som skrev et meget spændende indlæg om fysisk tilgængelighed og vibrationsfyr.

I januar sendte jeg en mail til alle de nye handicap- og socialordførere og bad om en halv times møde, hvor jeg kan komme til kaffe og tale om nogle af de ting, vi oplever i det danske samfund. Både hvad angår områder som fungerer, men også områder hvor tingene i den grad kan gøres bedre – fx at flytte døvblindeområdet ud af kommunerne og derved skabe et centralt døvblindetilbud.

Jeg har ligeledes skrevet til de 11 IT-ordførere på Christiansborg. Her vil vi igen byde os selv til en kop kaffe på ca. 30 minutter, hvor vi fortæller om de digitale udfordringer, vi oplever som døvblinde. Fortælle om vigtigheden af, at vi som organisation bliver inddraget, når der laves nye og spændende tiltag i det offentlige system, og når udfordringerne står i kø og derfor skaber ulighed i det digitale samfund.

Det er en rigtig spændende tid, vi går i møde. Vi har allerede fået tilkendegivelser fra flere politikere og fået flere aftaler i stand.

Siden sidst har jeg på formandssiden på facebook ’Jackie Lehmann Hansen – formand i FDDB’ skrevet følgende opslag:

• Tilbage efter en tiltrængt juleferie
• Byder mig selv til kaffe hos de nye handicap- og socialordførere
• DDLs nytårskur
• Brækket finger og armen i gips
• Fortælling om produktionen af Formandens Vinkel på tegnsprog

Husk at du altid kan kontakte mig på
Jackie@fddb.dk
eller på tlf. eller sms: 20 27 70 11

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK