Formandens vinkel på tegnsprog oktober 2023

TEKSTVERSION: FORMANDENS VINKEL

Af Jackie Lehmann Hansen, formand for FDDB

På hovedbestyrelsesmødet i september holdt vi en fælles seminardag for FDDBs sekretariat og den nyvalgte hovedbestyrelse. Fællesdagen har til formål at skabe en god relation og et godt samarbejde mellem sekretariatet og hovedbestyrelsen. Fællesdagen holdes hvert andet år og planlægges af en arbejdsgruppe med repræsentanter fra både HB og sekretariatet. Det kommer der altid en både spændende og givtig dag ud af.

I år havde planlægningsgruppen arrangeret, at vi skulle ’flyve højt’. Vi skulle allesammen forestille os, at vi arbejdede i et flyselskab ved navn DøvBlinde Danmark. I tankerne skulle vi ud at flyve og ikke lade os begrænse. Ganske enkelt: Der var meget højt til loftet.

I en præsentation af os selv skulle vi hver især fortælle, hvor i flyselskabet, vi arbejder. Nogle fortalte, at de arbejdede ved bagagebåndet, andre som steward eller stewardesse. Nogle oplevede sig selv som piloter, mens andre arbejdede i kontroltårnet.

Vi skulle derefter forestille os, hvad vi ville med flyselskabet DøvBlinde Danmark. Nogle ønskede at skabe flere ruter, nogle ønskede et guld-fly, der kunne tiltrække masser af opmærksomhed, nogle ønskede at opgradere flyene med nye teknologier og endda selv være med til at udvikle dem, nogle ønskede bedre mad på flyet, mens andre ønskede, at vi skulle samarbejde med andre flyselskaber og skabe endnu flere flyruter for vores rejseglade kunder sammen med dem.

Samlet set fik vi sat fokus på en hel masse visioner og fremtidige tanker om FDDB/DøvBlinde Danmark. Det er ingen hemmelighed, at vores fantastiske forening er i gang med en rigtig spændende udvikling. En udvikling hvor vi skal lære undervejs, og hvor vi hele tiden bliver klogere på vejen derhen – også klogere på hinanden.
Jeg vil gerne takke planlægningsgruppen for en rigtig god og ikke mindst lærerig og spændende dag med mange høje tanker og interessante visioner.

Siden sidst har jeg på formandssiden på Facebook ’Jackie Lehmann Hansen – formand i FDDB’ skrevet følgende opslag:

- Fællesdag og hovedbestyrelsesmøde
- Dialogmøde i Guldborgsund kommune med Socialudvalget om en ny socialpolitik.

Husk at du altid kan kontakte mig på:
Jackie@fddb.dk
Tlf. eller sms: 20 27 70 11

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK