Formandens vinkel SEPTEMBER - se tegnsprogsversionen her

Så er Medlemsnyt for september landet! Denne gang kan du bl.a. læse om Danis oplevelser på en Nordisk ungdomslejr på Island for unge døvblinde. En grænseoverskridende og helt fantastisk oplevelse med bl.a. river rafting på en flod. Læs også Formandens Vinkel eller se den her på Tegnsprog.

 

Tekstversion 

Af Jackie Lehmann Hansen, formand for FDDB

Efteråret er allerede så småt i gang.
4. september var det et år siden jeg blev valgt som formand i FDDB – sikke tiden går. Her et år efter ser det ud til, at vi igen skal til valg, denne gang til folketingsvalg. Radikale Venstre har truet regeringen med at vælte den, hvis ikke Mette Frederiksen har udskrevet valg inden Folketingets åbning 4. oktober i år.
Siden udmeldingen har der været hvad der ligner valgkamp fra alle partierne.

I FDDB arbejder vi på at få døvblindeområdet ud af kommunerne. Vi mener ganske enkelt, at ekspertisen bør centraliseres på meget færre hænder, og at kommunerne ikke har nogen chance for at tilegne sig den ekspertise, det kræver at kunne forvalte døvblindeområdet. Udover at det vil skabe tryghed hos os døvblinde, vil det formentlig også spare både ressourcer og penge i det danske samfund.

I vores øjne kunne det mest optimale være oprettelsen af et centralt døvblindecenter, hvorfra ekspertise kunne opsøges lokalt eller regionalt. I løbet af sommeren har vi haft kontakt til flere ordførere i Folketinget, hvor vi har nævnt og drøftet vores ønsker i forhold til regeringens udspil på det specialiserede socialområde. Vi har også orienteret om vigtigheden af, at døvblindhed får sit helt eget specialeområde. Vi er med andre ord klar til kampen for at sikre døvblinde i hele Danmark.

Siden sidst har jeg på formandssiden på facebook ’Jackie Lehmann Hansen – formand i FDDB’ skrevet følgende opslag:

• Formanden går på sommerferie
• Opslag om ledige stillinger som kontaktperson og beskrivelse af arbejdsområdet
• Udflugt med Klub Øst i Knuthenborg Safaripark
• Deling af Go’aften LIVE opslag, hvor Nicolai Bille Krogh med nedsat syn og hørelse var i studiet
• Om første forretningsudvalgsmøde efter sommerferien samt styregruppemøde i DøvBlinde-Teamet

Husk at du altid kan kontakte mig på:
Jackie@fddb.dk
eller på tlf. eller sms: 20 27 70 11

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK