Indtryk fra verdenskonference for døvblinde

Dronning Letizia hilser på døvblindeI dag er det international døvblindedag. Dagen ligger - ikke helt tilfældigt - på Helen Kellers fødselsdag 27. juni.
I år er det 50 år siden, Helen Keller døde, og hun mindes på verdenskonferencen for døvblinde, der finder sted netop i disse dage i Benidorm i Spanien, med fuldt blus på døvblindes rettigheder.

Fire danske døvblinde deltager med tolke og kontaktpersoner.
HB-medlem Peter Ryberg og Dorte Eriksen er værter ved en stand, hvor de sælger den engelske version af vores nye bog med haptiske signaler og præsenterer app'en for alle landes døvblinde. Haptiske signaler anser vi nemlig for at være et rigtigt godt værktøj til at kunne deltage i samfundsspørgsmål på mere lige fod med andre end ellers.Næstformand Bjarne Hvidsten deltager i dag i fejringen af Helen Keller og har haft den ære at møde dronning Letizia og blive fotograferet sammen med den nepalesiske delegation på hovedscenen. Vores formand Anders Fransson deltog i verdensforbundets generalforsamling, som fandt sted i dagene før konferencen.

Og hvordan laver man så mad til 600 personer, der er samlet for at fejre så stor en begivenhed som 50-året for Helen Keller? Man serverer paella lavet i enorme bålfad og rørt rundt med lange skovle!

Læs flere nyheder...
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK