NY KLUMME: Formandens vinkel

Af Jackie Lehmann Hansen, formand i FDDB 

Så fik vi sat gang i år 2022. Året hvor FDDBs nye handlingsplan for alvor kommer i arbejde, hvor vi som forening vil forsøge at påvirke den politiske dagsorden mere markant, og hvor vi vil arbejde endnu mere målrettet for at sikre, at alle døvblinde i Danmark kender til FDDB og ikke sidder alene og isolerede derhjemme.

I år prøver vi noget nyt i Medlemsnyt. En artikel med overskriften Formandens Vinkel vil blive en fast del af bladet. Formandens Vinkel vil erstatte det indlæg, som Forretningsudvalget og Bestyrelsen har skrevet på skift i de sidste mange år i starten af hvert blad. Formandens vinkel vil også blive lagt med tekst og en tegnsprogstolket version på FDDBs hjemmeside hver måned. 

Jeg har personligt glædet mig rigtig meget til 2022. Det bliver året, hvor jeg tager ud og besøger hver enkelt erfagruppe i landet, så jeg kan hilse på så mange som muligt af FDDBs medlemmer og fortælle om det arbejde, der foregår i Hovedbestyrelsen. Jeg glæder mig til at møde jer alle og høre, hvad I har på hjerte.

I november 2021 lancerede jeg en ny facebook-side ved navn: Jackie Lehmann Hansen – formand i FDDB. På denne side fortæller jeg om mit daglige virke både som døvblind borger i Danmark, men også om de oplevelser, det fører med sig at være formand for en brugerorganisation som FDDB. På den nye side har jeg blandt andet skrevet om:

- Det første møde i Strategiudvalget i FDDB.
- Flere historier om oplæg og foredrag, som jeg har været ude at holde. Det har bl.a. været på: Tolkeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, Høreforeningen i Næstved og SOSU-skolen i Nykøbing Falster.
- Om en artikel hvori jeg beskriver, hvordan det er at være døvblind, og hvordan kærligheden har fungeret for mig. Artiklen blev bragt på DRs nyhedsside 6. november og handlede om mig og en ung blind kvinde, der også fortæller om sine valg og forventninger angående kærligheden og livet.
- Om oprettelsen af det nye forældreudvalg, som består af både forældre med døvblindhed og forældre med døvblinde børn
- Om en længere artikel i forbindelse med FNs Internationale Handicapdag 3. december, hvor Anders Fransson, vores næstformand, deltog i en fredagsbar sammen med DH og mange andre handicaporganisationer
- Og om min deltagelse i VISO-konferencen som i år havde temaet: Viden om det specialiserede social- og specialundervisningsområde.

Som I kan se, oplever jeg som formand mange ting, og jeg synes, jeg er kommet rigtig godt i gang med posten – et arbejde jeg ELSKER.

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår og glæder mig til at se jer i erfagrupperne, når jeg kommer på besøg!

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK