Nyt badge skal minde alle om at holde afstand

Danske Handicaporganisationers formand Thorkild Olesen deltog i dag i et pressemøde med blandt andre sundhedsminister Magnus Heunicke. På pressemødet blev der lanceret et nyt badge, der skal minde befolkningen om at holde afstand. Thorkild Olesen forklarede, hvorfor DH har været involveret i arbejdet med at lave et badge.

”Det er ikke fordi alle mennesker med et handicap er særligt ramt under corona-tiden. Men nogle er. Der er en del af vores medlemmer, der generelt skal kæmpe lidt hårdere for at passe på os selv – også under corona’en. Det kan eksempelvis være mennesker med psykiske lidelser eller folk, som har brug for lidt ekstra støtte og forståelse. Det kan også dreje sig om mennesker, som har lunger, der ikke er tip top, og derfor ikke kan bære eksempelvis mundbind. Eller mennesker, som har brug for lidt ekstra tålmodighed, fordi de har et hørehandicap”, siger Thorkild Olesen, der selv er blind, og derfor kan have svært ved at holde afstand, når han bevæger sig rundt i samfundet.

"Jeg ser dette badge som en ekstra opfordring til, at vi alle husker at visse respekt for hinanden og få det hele til at glide. Også i denne særlige tid."

Hilsen med gratis badge på vej til FDDBs medlemmer

FDDB har sendt et gratis badge til alle foreningens medlemmer med en hilsen fra FDDBs formand. Med badget ønsker FDDB at hjælpe alle vores medlemmer med at passe godt på dem selv og hinanden – både de der er risikogruppen, og de der vil hjælpe med til at holde den vigtige afstand. Hvis pårørende, kontaktpersoner og andre ønsker et badge, kan de fås gratis på alle landets apoteker fra på mandag.

Læs flere nyheder...

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK