FDDBs nye hovedbestyrelse

HovedbestyrelsenFDDBs hovedbestyrelse ser pr. 25. juni sådan her ud:

Formand: Anders Rohde Fransson (uden modkandidater)
Næstformand: Bjarne Hvidsten (med 45 stemmer mod Jackie Lehmann Hansen, der fik 44 stemmer)!

Tegnsprogsbrugere menige medlemmer:
Jackie Lehmann Hansen (3. FU-medlem)
Britta Vestergaard
Peter Ryberg

Talebrugere menige medlemmer:
Hanne Ottesen
Niels Henrik Jørgensen
Gert Weingardt

Suppleanter tegnsprogsbrugere:
Dorte Eriksen
Stine Lorenzen

Suppleanter talebrugere:
Palle Jacobsen
Birgit Larsen

To nye kvinder i bestyrelsen

Vi har spurgt de to nye kvinder i bestyrelsen, Hanne Vestergaard Ottesen og Britta Vestergaard, hvad deres motivation er for at gå ind i FDDBs bestyrelse.

Hanne fortæller:

"Jeg er 56 år og har været medlem af FDDB og aktiv som rådgiver, erfaleder og informatør i 11 år. Før jeg blev førtidspensionist har jeg haft et godt og langt arbejdsliv som psykiatrisk ergoterapeut. Nu har jeg valgt at prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet og er meget glad for, at FDDBs medlemmer valgte mig ind.  Det der giver mig energi er samarbejdet med andre mennesker. Det jeg brænder for i forhold til FDDB er, at vi får udbredt mest mulig viden om at være funktionel døvblind til omverdenen. Jeg har en stærk tro på, at jo mere vi formidler og oplyser, des stærkere vil vi stå sammen og hver især."

Britta fortæller:

"Jeg er 59 år, men føler mig stadig som en, måske ikke 20-årig, men så en 30-årig. Jeg blev opfordret til at stille op og tror, at jeg i kraft af min livserfaring og arbejdserfaring  sammen med de andre i bestyrelsen kan gøre noget godt for FDDB. Jeg har i 30 år arbejdet som socialpædagog på det tidligere Nyborgskolen og fik for knap to år siden tilkendt førtidspension."

Foto: Fra venstre er det Britta Vestergaard, Gert Weingardt, Anders Rohde Fransson, Bjarne Hvidsten, Niels-Henrik Jørgensen, Peter Ryberg, Hanne Vestergaard Ottesen og Jackie Lehmann Hansen

Læs flere nyheder...
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK