Velkommen til FDDBs nye formand!

Jackie Lehmann Hansen blev på Landsmødet i lørdags valgt som ny formand for Foreningen Danske DøvBlinde – syns & hørehæmmede for en 2-årig periode.
Jackie er 32 år og har været medlem af FDDB, siden han var 16. Han har bla. været aktiv i ungdomsarbejdet, været leder af Erfagruppen Storstrøm og har i de sidste par år været medlem af Hovedbestyrelsen. I de sidste to år har Jackie også været medlem af Forretningsudvalget, og det har været med et helt bestemt sigte fra starten.

Jackie fortæller:

”Jeg har vidst helt fra jeg meldte mig ind i FDDB, at jeg godt kunne tænke mig at være formand en dag. Det stod for mig som en lidt uvirkelig drøm, men langsomt har jeg arbejdet mig længere og længere ind i den viden og indsigt om foreningen, som har gjort mig helt sikker på, at det er døvblindes sag, jeg vil kæmpe for.
Jeg er meget stolt af og beæret over, at jeg nu kan kalde mig formand. Jeg er valgt som tegnsproget formand, men kan i praksis både bruge tale- og tegnsprog. Jeg er stærkt hørehæmmet, men har gået i en klasse på Sdr. Parkskolen i Ringsted som barn, hvor al undervisning og socialt samvær foregik på tegnsprog.
Jeg er uendelig taknemmelig for den opbakning, jeg har fået fra medlemmer, bestyrelse, personale og ikke mindst min kæreste. Kæmpe tak til jer alle sammen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at udfylde rollen som formand på bedste vis.”

Som næstformand valgte Landsmødet talebrugeren Anders Fransson, der forlod jobbet som formand for at kunne hellige sig sin funktion som projektmedarbejder i FDDBs projekt Telekommunikation.

Ny hovedbestyrelse 

Som menige bestyrelsesmedlemmer blev følgende valgt:

Tegnsprogsbrugere:
Bjarne Hvidsten
Raziye Acili
Peter Ryberg

Talebrugere:
Hanne Vestergaard Ottesen
Niels Henrik Jørgensen
Gert Weingardt

Forretningsudvalget, som tager sig af de daglige politiske opgaver, består fremover af Jackie Lehmann Hansen, Anders Fransson samt Hanne Vestergaard Ottesen og Bjarne Hvidsten.

Tillykke til alle i den nye bestyrelse - og en stor tak for indsatsen til Britta Vestergaard, der stoppede i bestyrelsen for denne gang!

Læs også reportagen fra Landsmødet!

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK