Projektmedarbejder søges i frivillighedsprojekt for døvblinde

Jobbeskrivelse

Du skal sammen med projektlederen rekruttere, uddanne, støtte og motivere frivillige døvblinde til at varetage opgaver for andre døvblinde medlemmer Foreningen Danske Døvblinde samt udbrede kendskabet til det at leve med nedsat syn og hørelse.
Du kan forvente et alsidigt arbejde med stor betydning for personer med døvblindhed.

Dine kompetencer

Du har en høj faglighed og et stort engagement i andre mennesker og deres livssituation.
Du er ikke bange for at være opsøgende og skabe nye veje ind, så viden om døvblindhed kan udbredes.
Du har en vilje til at finde løsninger, så døvblindes egne begrænsninger ikke forhindrer dem i at yde en vigtig indsats for døvblindesagen.
Tegnsprogskendskab er ikke en forudsætning, men du skal have mod på at lære lidt tegn henad vejen.

Vores forventninger

Du har minimum en bachelorgrad indenfor de humanistiske eller samfundsrelaterede fag. Det er en fordel, hvis du har erhvervserfaring, gerne indenfor NGO, medlemsorganisationer eller foreningsverdenen.
Stillingen er på 18 timer ugentlig med mulighed for at øge timeantallet over tid. Arbejdstiden er hovedsagelig i dagtimerne på FDDBs sekretariat i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup.
Du skal regne med 1-2 overnatninger hver anden måned i forbindelse med afholdelse af kurser på vores kursuscenter i Fredericia samt enkelte weekendarrangementer.

Hvem er vi?

Foreningen Danske DøvBlinde er en brugerstyret organisation, der arbejder for bedre forhold for døvblinde og synshørehæmmede i alle livets forhold. Vi modvirker isolation for synshørehæmmede/døvblinde og arbejder for bedre tilgængelighed både fysisk og digitalt.
Vi arbejder for lige vilkår og bedre muligheder for at deltage på lige fod med andre i samfundet. FDDB er for personer, som er døvblindblevne, dvs. har mistet de to vigtige sanser helt eller delvist på et tidspunkt i livet, hvor de har udviklet enten tale- eller tegnsprog.

Sådan ansøger du

For at komme i betragtning til stillingen som projektmedarbejder skal du sende din ansøgning samt CV til FDDB, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup eller på mail fddb@fddb.dk med mrk. ’Projektmedarbejder’. Ansøgningsfrist: 1. oktober 2018 kl. 12.00.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Dorte Skipper Martinussen: dorte@fddb.dk, tlf. 36 38 85 58 eller kommunikationsansvarlig Pia Hesse: pia@fddb.dk, tlf 36 38 85 93

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK