Weekend med FDDB-ungdom

København

 

Tilmelding til weekend med FDDB-ungdom

Endnu en herlig weekend for unge på 15 – 35 år er på trapperne. Denne gang går turen til Experimentarium, som de fleste af os måske husker fra skoletiden! Fra fredag - søndag skal vi overnatte på hotel i København. Lørdag skal vi besøge Experimentarium, og glem alt om kedsommelige museer, hvor alt er låst inde bag glas, og hvor man ikke må have tingene i hænderne.

På Experimentarium gælder det, at naturvidenskaben skal opleves med alle sanser. Her må man pille, røre, løbe, cykle, trykke, mærke og prøve alle udstillingerne. Vi skal bl.a. opleve, hvordan klimaforandringerne påvirker os, og vi skal have pulsen i vejret på Pulstorvet. Vi skal rundt og opleve det hele.
Senere på dagen er der som sædvanligt hygge og samvær på hotellet. 
Program og deltagerliste fremsendes to uger inden afholdelse af arrangementet.

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling på 250 kr. skal være sekretariatet i hænde senest 1. marts. Tilmelding og betaling på 250 kr. skal være sekretariatet i hænde senest 1. marts. Indbetaling skal ske til MobilePay 46 90 30 eller på konto-nr. 2191 - 0377 643 402
Husk at skrive navn og ’Ungdom’ på overførslen.
I tilfælde af specielle ønsker til kost eller andet, bedes det noteres ved tilmeldingen. 

Vi glæder os til at se så mange som muligt til en weekend fuld af leg med videnskaben samt hygge og samvær med andre unge.

Ungdomsudvalget glæder sig til en hyggelig weekend med alle unge!

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK