Mød ungdomsudvalget

Mød ungdomsudvalget

Vi er tre vidt forskellige unge, som til sammen udgør FDDBs ungdomsudvalg. Fælles for os er, at vi brænder for at lave fede arrangementer for unge med nedsat syn og hørelse og elsker det gode fællesskab, der opstår, når man møder nogen, der forstår én. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere om vores arrangementer!

 

Nicklas K. K. Nielsen - 33 år og bor i Herning

Født med høretab og opvokset som tegnsprogbruger og talebruger. Hører hvad jeg vil og kommunikerer flydende på tegnsprog. Synsproblemerne kom efter jeg rundede de 20 år og har langsomt udviklet sig. Jeg har Usher 2, men stadig så god en synsrest, at jeg kan køre bil om dagen, når der er lyst. Jeg er med i Ungdomsudvalget for at give det et boost på det sociale medie Facebook og få samlet flere unge, da der mig bekendt er mange, som endnu ikke er medlem. Jeg kan godt lide at samle folk og give alle en følelse af ikke at være fremmede blandt andre.

Misbah Ilyas - 24 år og bor i Rødovre

Jeg er med i ungdomsudvalget, fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel på døvblinde-området. Jeg vil hjælpe med at sætte fokus på de unges fremtidsmuligheder og på tilgængelighed og hjælp i samfundet. Derudover synes jeg, det er fedt at kunne samle et fællesskab af unge med døvblindhed, hvor fælles forståelse og accept af hinanden imødekommes, og hvor nye venskaber og relationer kan dannes. Jeg glæder mig til samarbejdet i ungdomsudvalget! Jeg bruger høreapparater og har Usher syndrom. Jeg er nærsynet og har tunnelsyn og mørkeblindhed. Mit synsfelt ligger på ca. 10 grader. Jeg er talebruger, men kan også lidt tegnsprog.

Jacob A. Hansen - 24 år gammel og bor i Odense

Jeg har haft dobbelt sansetab, siden jeg var seks år, hvis ikke før. Jeg har omkring 50 procent syn med briller eller kontaktlinser, men ellers har jeg ikke problemer med farver, nattesyn eller synsfelt. Jeg er bare meget nærsynet, selv med briller eller linser. Hvad hørelsen angår, ligger jeg på omkring 60-65 dB med et relativt godt skelnetab ifølge mit audiogram, men jeg er selv uenig. Hørelsen er nok min største udfordring lige nu. Hørelsen bliver med al sandsynlighed værre med årene. Synet er der mere usikkerhed omkring, hvad fremtiden bringer. 
Jeg er med i Ungdomsudvalget, da jeg gerne vil styrke fællesskabet blandt unge døvblinde og styrke samarbejdet med andre organisationer i håb om at få flere nye medlemmer og opmærksomhed på døvblinde-området. Jeg håber at få budskabet langt ud, om at vi både kan og vil deltage i samfundet.

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK