Græskar udskæres
Græskar udskæres

Halloween i Tivoli

Lørdag 31. oktober mødtes vi fra FDDB-ungdom til Halloween i Tivoli i København. Alle medlemmer og ledsagere mødtes ved McDonald's og fulgtes ad til en restaurant, som hedder Hercegovina ved siden af Tivoli. Der var en rigtig god buffet med et stort udvalg af mad, så der var mad for en hver smag.

Da vi var færdige med at spise, gik vi til indgangen til Tivoli og fik en time til at gøre, hvad vi havde lyst til. Kl 14.30 mødtes vi igen ved den store mølle i midten af Tivoli, hvor der var græskarudskæring. Her fik vi mulighed for at skære vores egen græskar. Nogle var hurtige til at lave græskar, mens andre brugte længere tid på at pynte ekstra på deres. Der var et par stykker, der valgte at tage de fine græskar med hjem, mens andre valgte at lade dem stå som pynt i Tivoli.

Under græskarudskæringen overraskede vi Ditte, som havde fødselsdag. Vi overraskede hende med en fin og lækker jordbærtærte og sang fødselsdagssang for hende. Nogle valgte efterfølgende at sætte sig på den nærmeste cafe og få noget varmt at drikke. Vejret var helt fantastisk, men lidt køligt.

Kl 17 mødtes vi igen ved møllen og fulgtes ad til Hovedbanegården. Et par stykker valgte at blive i Tivoli. Vi havde en rigtig god dag med god mad, hyggeligt samvær og (u)hyggelige oplevelser

Læs flere reportager...

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK