Nicoline får synsbeskrevet en gammel bil
Nicoline får synsbeskrevet en gammel bil

På Bakken og i Korsbæk

Af Mia Winther

Jeg var taget den lange vej fra Nordjylland til København for at deltage i FDDB-ungdoms arrangement.
Jeg var lidt spændt på det, da det efterhånden er lidt tid siden, jeg har været med ved ungdomsarrangementerne.
Det var rigtig dejligt at se nye og gamle medlemmer og se hvordan FDDB-ungdom er vokset sig så stor. Alle er med i én gruppe nu - det er bedre end før, hvor vi var opdelt i to grupper.
Vi mødtes på Københavns Hovedbanegård og fulgtes ud til Klampenborg, hvor vi skulle på hestevognstur i Dyrehaven. Vi kom forbi Eremitageslottet og så den flotte natur i Dyrehaven. Vejret viste sig fra sin flotteste side.
Vi blev sat af ved Hestesalen ved Bakken og gik op til caféen Elverdybet, hvor vi fik noget at spise og drikke. Bagefter fik vi mulighed for at gå på egen hånd eller følges med nogen rundt på Bakken. Vi gik ned og så byen Korsbæk, som man kender fra TV-serien Matador. Det var rigtig spænende at se, men det var lidt svært at komme ind og se husene, da der var mNicoline ved gammel bil.jpgange mennesker. Vi så dog 'Skjerns Magasin', og der stod nogle gamle biler fra den tid, som kunne se på.
Ellers gik vi en lille rundtur på Bakken. Vi sluttede af på cafeen igen, hvor vi hyggesnakkede og fik is og kage, inden vi skulle mødes med de andre igen og med S-toget tilbage til Hovedbanegården, hvorfra jeg skulle med toget tilbage til Nordjylland.
Jeg synes bestemt, det var en hyggelig tur - og også hyggeligt at se og hilse på de medlemmer, som er med i FDDB-ungdom nu. Og fedt at se de gamle medlemmer igen!

Læs flere reportager...

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK