Den vilde forlystelse i Tivoli Friheden
Den vilde forlystelse i Tivoli Friheden

Reportage fra en herlig juleweekend med FDDB-ungdom

Melissa i radiobiler i Tivoli Friheden

Melissa i radiobiler i Tivoli Friheden

Vi mødtes alle sammen på Fredericia Banegård, hvorefter vi gik sammen hent til vandrehjemmet. Efter en god aftensmad havde vi en hyggelig aften med information om weekendens program, kortspil og snak.

Lørdag kørte vi efter morgenmaden med bus til Århus for at gå tur i byen, se på julemarkedet osv. Jeg nåede heldigvis også at købe en halsedisse, så jeg kunne holde varmen i det råkolde vejr.

Kl. 13 mødtes vi alle på Århus banegård for at gå i fælles flok til Tivoli Friheden, hvor vi alle fik turpas. Der var mange sjove forlystelser vi kunne prøve. Det var rigtig skægt. Det var rigtig koldt til sidst, men vi fandt et sted at sidde indenfor, hvor vi kunne købe æbleskiver, pandekager osv. Nåede lige en sidste vild forlystelse sammen med Mehtap og en tolk inden vi skulle mødes ved udgangen.

Tilbage på vandrehjemmet stod menuen på julemad med and, kartofler og brun sovs samt ris a la mande til dessert. Vi sluttede aftenen af med pakkeleg, hvor der kamp om pakkerne. Det var rigtig sjovt. Efter lidt hyggelig snak, var mange trætte efter den lange dag.

Det endte med, at jeg sov for længe om søndagen, så jeg fik travlt med at komme ud af værelset. Søndag formiddag var meget stille og rolig. Det var en rigtig god og hyggelig ungdomsweekend!

Pakkeleg   Middag med hygge

 

Skrevet Af Melissa Harman

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK