2015
2015

Årsberetning for 2015

Formandens ord 

I november 2014 arrangerede vi en overnatning på Skjoldenæsholms gods, samt et besøg på Sporvejsmuseet, hvor vi kørte et par ture i sporvogne og spiste lagkage. Her brugte vi hovedsaligt de midler, vi havde fået doneret fra Søsterloge Fru Inges nr. 63 i Ringsted. Men da der var så stor tilslutning, blev der også bevilliget penge fra FDDB, så alle kunne deltager. Vi var 8 familier som deltog.

I budgetåret 2015 er der kun blevet bevilliget tilskud til denne familieweekend. Men vi har fået lov til at overføre og bruge ubrugte midler fra sidste budgetår til i år. Så ved at slå teenagetræffet og børnetræffet sammen til ét arrangement, har vi igen i år mulighed for at tilbyde en enkelt overnatning. Denne bliver på Sørup Herregård ved Ringsted fra lørdag den 7. november til søndag den 8. november 2015.

Bestyrelsen har i år bestået af Cigdem, Tina, Hanne og mig selv. Vi har haft 2 bestyrelsesmøder i Glostrup. Jeg har dog bestemt at fremadrettet vil bestyrelsesmøderne blive afholdt via Skype, da det ikke er nok med kun to møder pr. år.

Man kan ikke sidde i bestyrelsen, når ens barn er over 25 år. Derfor bliver vi nødt til at sige farvel til Tina. Det er vi rigtige kede af, da hun igennem rigtig mange år har gjort et stort stykke arbejde for FDDB. Hun har også siddet som formand for foreningen i flere valgperioder, hvor hun arrangerede nogle rigtig gode arrangementer. Efter en lang pause var vi så heldige, at vi for to år siden igen fik Tina med i bestyrelsen og det har vi været rigtig glade for.
Tina, du skal have tusinde tak for rigtige mange gode oplevelser, vi har haft sammen, og du skal huske, at vi altid er forældre, og at du og din familie altid er velkommen til vores arrangementer.

Jeg vil også sige tak til Cigdem og Hanne for jeres stor arbejde i år. Dette år også har været lidt hårdt for jer.

Jeg har ikke så meget tid, som jeg plejer til bestyrelsesarbejde, da jeg fik et fuldtidsarbejde sidste sommer.
Så tusinde tak for godt samarbejde, og jeg glæder mig til endnu et nyt arbejdsår sammen med jer.

Referat af generalforsamlingen 2015
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK