Bliv medlem

Bliv medlem

Er du døvblindbleven eller syns- og hørehæmmet i så alvorlig grad, at det sætter stærke begrænsninger i din kommunikation og hverdag, kan du optages som medlem i FDDB. Alle ansøgninger vurderes individuelt af Forretningsudvalget. Som udgangspunkt kan man blive medlem, hvis man bruger høreapparat på begge ører eller er døv, og er blind eller har en synsrest. Der kan dog være andre faktorer, som lægges til grund for vurderingen.
Kontingent for aktive medlemmer: 200 kr. pr. år
Udfyld ansøgningsskemaet herunder eller print et ansøgningsskema og send med posten. Du kan også ringe ind til sekretariatet på 36 75 20 96 og få vejledning.

Vil du være støttemedlem?

Er du seende og hørende, og vil du støtte FDDB?
Bliv støttemedlem for kun 55 øre om dagen - klik her

Persondatapolitik

FDDB har en persondatapolitik, hvor du kan læse, hvilke oplysninger vi behandler, formålet med det, hvorfor vi har ret til det, hvordan vi gør det og hvilke rettigheder du har i den forbindelse. Du kan læse og evt. downloade persondatapolitikken her:  FDDBs persondatapolitik - klik her

For printversion af indmeldelsesskema - klik her

Udfyld indmeldelsesskemaet og tryk send nederst

Skriv din fulde adresse

Syn

Hørelse

Ved medlemsskab ønskes FDDBs medlemsblad i følgende udgave (der må kun vælges en udgave, dog må der gerne vælges mail sammen med en anden):

Ja tak, jeg vil gerne...


Sæt kryds
Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK