Bliv medlem

Bliv medlem

Er du døvblindbleven eller syns- og hørehæmmet i så alvorlig grad, at det sætter stærke begrænsninger i din kommunikation og hverdag, kan du optages som medlem i FDDB. Alle ansøgninger vurderes individuelt af Forretningsudvalget. Som udgangspunkt kan man blive medlem, hvis man bruger høreapparat på begge ører eller er døv, og er blind eller har en synsrest, der er mindre end 6/60 (samme kriterie som hos Dansk Blindesamfund). Der kan dog være andre faktorer, der påvirker syn og hørelse, og som selvfølgelig lægges til grund for vurderingen.  

Kontingentet for aktive medlemmer er 200 kr. om året.

Persondatapolitik

FDDB har en persondatapolitik, hvor du kan læse, hvilke oplysninger vi behandler, formålet med det, hvorfor vi har ret til det, hvordan vi gør det og hvilke rettigheder du har i den forbindelse. Du kan læse og evt. downloade persondatapolitikken her:  FDDBs persondatapolitik - klik her

Udfyld ansøgningsskemaet online herunder (scroll ned) eller print et ansøgningsskema (klik på den røde knap for en printvenlig version) og send med posten. Du kan også ringe ind til sekretariatet på 36 75 20 96 og få vejledning. 

 

For printversion af tilmeldingsskema - klik her

Udfyld skemaet og tryk send nederst

Skriv din fulde adresse

Syn

Hørelse

Ved medlemsskab ønskes FDDBs medlemsblad i følgende udgave (der må kun vælges en udgave, dog må der gerne vælges mail sammen med en anden):

Ja tak, jeg vil gerne...


Sæt kryds
Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK