Lakridssmagning – online arrangement på Zoom

Online på Zoom

Tilmelding til Lakridssmagning 

Kom med til gratis online-lakridssmagning i samarbejde med Bagsværd Lakrids. Vi skal smage på spændende smagsvarianter, som er fremstillet på fabrikken i Bagsværd. Du vil også blive meget klogere på fremstilling af lakrids og høre om fabrikkens historie.

Smagningen foregår på Zoom, så du vil på forhånd modtage en pakke med alle smagsprøverne, som vi skal bruge på dagen. Vi sidder klar fra kl. 12.15 og kan guide dig ind på online mødeplatformen Zoom. Vi er klar til at hjælpe dig med det tekniske. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, selvom du ikke har prøvet at deltage i et onlinemøde før.

Har du ikke internet, kan din kontaktperson måske hjælpe med sin telefon eller iPad hos dig. Alle kan være med. Det er en fordel, hvis du har din kontaktperson med.

Alt du skal gøre, er at tilmelde dig og oplyse din adresse samt evt. kontaktperson. Så sender vi en pakke med lakrids hjem til dig.

Tolkning

Der vil være centraltolk på skærmen. Har du brug for yderligere tolkning, skal du selv bestille tolk hjem til dig, hvis du har en tolkebevilling. Oplys ved tilmeldingen, hvem du har bestilt som tolk. 

Er du solgt til stanglakrids?

Så tilmeld dig senest 17. april på linket her på siden eller kontakt Sarah eller Bitten hos FDDB.
Vi glæder os og håber at se mange af jer!

Bitten
Tlf. 36 38 85 86
bitten@fddb.dk
Sarah
Tlf. 36 38 85 93
sarah@fddb.dk

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK