Hvad er FDDB-ungdom?

Hvad er FDDB-ungdom?

FDDB-ungdom er for alle unge med nedsat syn og hørelse på 15 - 35 år. Vi hygger os på trods af vores forskelle og gør meget for det gode fællesskab. FDDB-ungdom er for både talebrugere, tegnsprogsbrugere, drenge, piger og unge af forskellig etnicitet. Her er plads til alle! 

Hvad laver vi?

Vi holder hvert år flere hygge-arrangementer og tager på ture og forlængede weekender til steder, vi gerne vil udforske. Formålet er at lære hinanden at kende, få oplevelser vi ellers ikke ville få og mærke, at vi kan en hel masse, når vi bakker hinanden op. Børn på under 5 år er velkomne til at komme med på arrangementerne - gratis selvfølgelig. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os i udvalget med spørgsmål eller kommentarer. Kontakt formanden Jackie Brian Lehmann Hansen på jblh@me.com eller mobil/sms 20 27 70 11.
Ønsker du at være med på vores mail-liste, så send en mail til Sandie på: sandieroland@gmail.com
Find os på facebook under FDDB-ungdom - eller skriv til os her:

Skriv til FDDB-ungdom

 

Citat, Anders, 31 år:

”Her bliver nye taget godt imod! Jeg har indtil nu følt mig ret alene, men det ændrede sig, da jeg kom med i FDDB-ungdom. Vi har fede arrangementer og et super fedt sammenhold, hvor tale- og tegnsprogsbrugere snakker på kryds og tværs. Det er som at komme hjem efter at have været ude at rejse i meget lang tid”.

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her.
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her.

LUK