Formandens vinkel på tegnsprog - april

 

 Videoens varighed: 2:46 minutter

TEKSTVERSION

Af Jackie Lehmann Hansen, formand for FDDB

Dette nummer af Formandens Vinkel vil jeg bruge på at se på vores forening.
Som formand er jeg utrolig stolt og føler mig enormt privilegeret over at stå i spidsen for denne forening. Jer der kender mig, ved at foreningen er en del af mit DNA. Jeg mærker tydeligt en samhørighed, en samlingskraft, et fællesskab og en kærlighed til hinanden i foreningen. Både tillidsfolk, medlemmer, sekretariat og andre frivillige inkl. pårørende, gør en kæmpe indsats for denne forening.
Jeg mærker ofte, at vores forening bruges som sparringspartner, og det er tydeligt, at vi som lille forening er blevet meget synlige, og at flere kender til foreningen.
Den opbakning jeg som formand og vi som hovedbestyrelsen oplever, betyder alt for den udvikling vi er i gang med. Jeg kan mærke, når jeg møder medlemmer rundt omkring, at lysten til fornyelse, moderniseringen og den proaktivitet, vi har lagt vægt på de senere år, betyder meget.

Det hele kulminerer i et nyt navn lige om lidt: DøvBlinde Danmark. Et navn som styrker vores identitet.

Jeg vil takke jer alle. Uden jer og jeres opbakning stod vores forening ikke, hvor vi står i dag. Vi fortsætter vores dialoger, vores synlighed og vores kampe for at styrke døvblindesagen i hele Danmark.

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK