TILLYKKE TIL GERD NIELSEN med 25 år på posten som redaktør for Medlemsnyt!

For 25 år siden – helt præcist 1. april 1997 – blev Gerd Nielsen ansat i FDDB som ansvarshavende redaktør på Medlemsnyt. Siden dengang er der strømmet en enorm mængde artikler, reportager og læserberetninger igennem bladet, som alt sammen er blevet behandlet med en grundig og kompetent hånd. For Gerd har det altid været et stålsat princip, at Medlemsnyt er læsernes eget blad, og Gerd har igennem alle årene været ambassadør for, at læserne kommer til orde på egne præmisser.

På det ene billede kan I se Gerd få overrakt en stor kurv med blomster samt et kort med lykønskning i dagens anledning. På det andet kan I se, hvordan Gerd hver måned gennemgår manuskripterne, inden de sendes til henholdsvis tryk, punktning og lydindlæsning. Gerd lytter til hele teksten via sin talesyntese på computeren og checker stavemåde og lignende, når det er nødvendigt, via den digitale punktlæseliste.

Endnu engang tak for dit store og altid grundige arbejde, Gerd, og tillykke med jubilæet. Vi håber, du fortsætter på posten som redaktør i mindst 25 år mere!

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK