Køb din solsikkesnor hos FDDB!

Køb din solsikkesnor hos FDDB!

FDDB har officielt tilsluttet sig SOLSIKKEPROGRAMMET, som står bag den populære solsikkesnor. Med snoren om halsen signalerer man til omverdenen, at man har et usynligt handicap, og at man gerne vil have tålmodighed og mødes med lidt ekstra opmærksomhed. 

Er du medlem af FDDB, kan du købe snoren i FDDBs webshop for 29,- kr. Med snoren følger en lille plastlomme og et kort med Solsikke-symbolet og teksten:

Jeg har et usynligt handicap

På bagsiden kan man vælge en af fire følgende tekster fra FDDB: 

  • Jeg har nedsat syn og hørelse
  • Jeg er døvblind
  • Jeg er tegnsprogsbruger 
  • Tal tydeligt 

Ønsker du at købe snoren gennem FDDB, kan du vælge en af ovenstående bagsider eller bede om en selvvalgt tekst, som vi printer til dig. 

Hop til FDDBs webshop og køb snoren!

Kort med teksten: Jeg har et usynligt handicap og bagside: Jeg er døvlblind

 

Anerkendes og udleveres flere steder

Solsikkesnoren udleveres gratis i Københavns Lufthavn, forlystelsesparker som Legoland, Tivoli, Givskud og på flere apoteker i Danmark, ligesom at flere trafikselskaber i Danmark også udleverer og anerkender snoren. Du kan se på Solsikkeprogrammets hjemmeside hvilke instanser, der har tilsluttet sig officielt. På de steder kan du som kunde forvente at få lidt ekstra tålmodighed og opmærksomhed, hvis du har snoren om halsen. Se listen over hvem der har tilsluttet sig programmet og læs meget mere om baggrunden for Solsikkeprogrammet her:

Læs mere om Solsikkeprogrammet 

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI

Læs mere om FDDBs persondatapolitik ved at klikke her
Læs mere om FDDBs brug af Cookies på hjemmesiden her

LUK